Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kukunia

bolaca macica i bolace sutki

Polecane posty

Gość no ro to
a moze tak test?

Gość no ro to
mnie tam jeden jedyny raz bolały piersi a ciąży nie było więc żadna reguła.

Gość sutki nie raz
mnie bolały a w ciaży nie byłam

Gość też tak miałm
za wysoka prolaktyna

zgadazam sie ze najlepszy bedzie test:) ale pamietam z pierwszej ciazy ze pierwszym objawem byly wlasnie bolace piersi. sama kilka razy dziennie sie "macam" i sprawdzam czy mnie nie bola;) co do macicy to nie wiem...

Gość kasia2121
9 grudnia pomoglam swoja reka dojsc chlopakowi, po czym on mial erekcje nie wiem jak to napisac. Przed powiedzial zebym wyjela reke ja to zrobilam, i on wtedy doszedl. Pozniej powiedzialm mi ze nie wie czy cos bylo za nim wyjelam reke tzn nie wie czy poleciala mu wczesniej sperma. On wogole mnie nie dotykal, gdy wrocilam do domu od razu umylam rece w plynie i zimnej wodzie nastepnie zmienilam szybko bielizne nie dotykajac za bardzo jej. i teraz sie martwimy z moim chlopakiem czy moglam wpasc dodam ze nie ditknelam swojej. prosze o szybka odpowiedz. boje sie bo ostatnio boli mnie podbrzusze, mdlosci mam i plecy mnied bola mam rowniez oplawy. czy to moze byc ciaza dodam ze mam nie regularnea miesiaczke, teraz powinnam miec 21 grudnia. czy to ciaza pomocy? dodam ze wczesniej mialam troszke inna sytuacje tzn tylko ocieranie sie i bylo to 28 listopada i zrobilam dwa testy i wyszly negatywne, no ale teraz wynikla ta sytuacja opisana u gory i nie wiem a ten drugi test robilam 10 grudnia i wyszedl negatywnie. czy moge byc w ciazy?

Gość do kasia
to prowo jeste tak glupie,ze nawet nie jest śmieszne