Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacpro22

co bys zrobila gdyby probowal sie z toba umowic brzydki chlopak?

Polecane posty

Gość kacpro22

Tj w pytaniu co byście zrobiły..jestem wysoki 193cm szczupły kulturalny inteligentny wrażliwy do każdego podchodzę z uśmiechem..ale mam bardzo brzydka twarz..poza tym jestem czysty schłudny i zadbany..czy taki chłopak miałby u was szansę czy na starcie zbylybyscie go jakiś komentarzem lub inna wymowka?jak zareagowałybyscię gdyby taki chłopak próbował do was zagadac?skreślicię go od razu czy pozwolićie pokazać mu jego prawdziwe ja?przecież masę dziewczyn mówi że patrzy tylko na charakter więc skoro tak to chyba nie ma innej formy poznania czyjegoś charakteru..proszę o dojrzałem i szczere wypowiedzi

Gość na to zxe ma tamto
no więc dla każdego znaczy coś innego słowo "brzydki". Ja akurat mam tak gust, że podobają mi sie nietypowi. Nie jakieś wymoczki wypacykowane z gazety a normalni faceci. Nawet ta "brzydota" może miec jakis urok, a ta druga osoba niekoniecznie postrzega tak samo jak ty siebie :) glowa do góry :D

Jesli nie podobaby sie mi fizycznie ale mialby to "cos" to umowilabym sie. Ale czasami jest tak ze naprawde nic nie pociaga w chlopaku (nawet uwazanym za przystojneo) wiec nie ma reguly...

Gość kacpro22
Proszę o inne przemyślenia lub własne doświadczenia

Gość meluniameluniamimomomomo
ja bym sie nie umowila jakby mi sie nie spodobal. koniec kropka. aczkolwiek gdybym go poznawala z czasem tak co raz lepiej ale nie na randkach i bym uznala ze jest fajny to wtedy czemu nie:))

Gdyby sprawiał wrażenie interesującego człowieka, pewnie bym się umówiła.

Gość kacpro22
No proszę a mówi się że kobiety patrzą głównie na charakter..czyli to tylko mit..ps chodzi mi o zdanie tych przeciętnych uroda dziewczyny przepraszam za wyrażenie..bo te piękne kobiety wiadomo jakby się zachowały teksty typu spadaj paszczurze lub jak możesz mieć tyle odwagi by mówić do mnie..proszę tylko te dojrzałe i kochane przeciętne lub nieatrakcyjne dziewczyny o opinię

Chlopcze sluchaj. Jak dziewczynie sie spodobasz z charakteru i dziewczyna jest w miare normalna to sie z Toba umowi a jak sie nie spodobasz z charakteru to czys piekny czys brzydki to sie nie umowi

Gość pandarays
he henie piekne kobiety by tak powiedzialy tylko wredne(znam brzydkie jak noc ktore z takimi tekstami do facetow leca) :) ale widac ze jako jeden z tych brzydszych facetow niezle sie nadziales :D

Acha... w takim razie cofam, wbrew własnemu przekonaniu jesteś burakiem pełnym uprzedzeń.

Gość tak jak ktos wyzej napisał/...
Też zawsze miałam jeden typ facetów ktorzy mnie pociagali poki nie spotkałam tego jedynego odbiega moze od ideału ktory miałam w głowie ale pokochalam go bardziej za to co ma wnetrzu on sam uwaza sie za brzydala choc tak naprawde to nie prawda czesto mnie pyta co ja z nim robie zawsze odpowiedam bo cie kocham gupolu .Wroce do twojego pytanie tak wiadomo spotkac umowic sie bym mogła przeciez jestes człowiekiem takim samym jak reszta masz uczucia masz serca uroda przemija na tym nie mozna polegac :) Do dziewczyn ktore mowia ze nie to mam do nich pytanie czy w waszym towarzystwie w ktorym sie obracacie sa tylko sex bomby ciacha i tak dalej....??Czy tez takich znajomych odrazu skreslacie??

Gość kacpro22
To nie są uprzedzenia tylko szczera prawda..piękna dziewczyna czy chłopak na ogół wogle nie zauważają brzydszej części ludzi a jeżeli już to po to by ich wyśmiac..masz prawo nie zgadzać się z moja opinię ale obrazajac mnie potwierdzasz moja przykra teorię..piękne dziewczyny kochają tylko tych przystojnych a później gdy tamten ich zdradzi to płaczą że wszyscy faceci są tacy sami..ale przecież gdyby pokochał je wierny wrażliwy ale brzydki chłopak to na dzień dobry dostał by kosza mówicie że musi się spodobać z charakteru..zgoda ale żeby ktoś mógł się w ten sposób spodobać to trzeba mu dać szansę pokazania jaki jest a skreślając go od razu chyba ciężko o to prawda?

Gość kacpro22
Tak jak ktoś wyżej napisał..dziękuję za Twoja dojrzała wypowiedź..powiedz jak poznałas tego chłopaka i czym Cię zauroczyl

Gość kacpro22
.Do sasi..to nie opinia tylko wiem to z autopsjii..ktoś zarzuci brzydal startował do ładnej to ma za swoje..ok..ale przynajmniej wiem że takie dziewczyny są tylko dla pięknych..a o takich jak ja tylko mówią w złym świetle obrażajac ich choć wogle ich nie znają..

To trafiłeś na zadzierające nosa dziewczyny. Powiem Ci, że jest wiele ładnych dziewczyn, które w życiu by kogoś w ten sposób nie obraziły, co więcej normalnie porozmawiały, jeśli zagadałby je ktoś na poziomie...

Gość tak jak ktos wyzej napisał/...
Poznalismy sie szczerze mowiac przypadkiem na imprezie na ktora zaprosili mnie znajomi czym mnie zauroczył szczeroscia inteligencja poczuciem humoru pozniej sie przekonałam ze jest strasznie kochliwy rodzinny obecnie juz jestesmy 4 lata razem.

Gość kacpro22
To gratuluję wam naprawdę..i życzę wszystkiego dobrego..pewnie tak naprawdę jest przystojny..tylko nie wierzy w siebie..do sasi..uwierz większość ładnych dziewczyn w ten sposób się zachowa..

Tak samo jak wielu facetów, ale to nie jest reguła. Wystarczy się nie poddawać, a na pewno trafi się w końcu na normalną osobę. Kobiety lubią przede wszystkim facetów pewnych siebie...;)

Ta jasne... ja wszystko zniose ale nie jak ktos uogolnia!! Piekne to wysmieja! phiiiiiiiiiii nie wiem wysmieja ale moze na filmie;p mam mase pieknych kolezanek i jedna chodzi z bardzo brzydkim chlopakiem druga z bardzo przystojnym trzecia jest tak niesmiala ze z nikim nie chodzi a reszta ladnych w zyciu by nikogo nie wysmiala bo po prostu sa FAJNE. Od kiedy to uroda zwiastuje charakter??

Gość kacpro22
Jasne..uwielbiają pewnych siebie przystojniaków..pewnego siebie brzydkiego chłopaka macie za zarozumiałego

Gość reyrtu65
Jakby mi się nie podobał to bym się nie umówiła. Wiadomo, że gusta różne i tak dalej, czasem podobają mi się faceci, których moje koleżanki uważają za brzydkich. A nie umówiłabym się, ponieważ skoro mi się na początku nie spodobał to raczej by się to nie zmieniło a nie wyobrażam sobie bycia z kimś kto byłby moim zdaniem brzydki. Ciekawe czy Ty umówiłbyś się z dziewczyną, którą uważałbyś za brzydulę... :o

Gość z warmii i mazur
A jak mam pytanie, czy brzydki chłopak umówiłby się z brzydką dziewczyną albo z ładną a pulchną?

Gość kacpro22
Widzę że pojawiły się już żałosne podszywy proszę nie pisać w ten sposób nie przeklinam i nie wystawiam zdjęć więc wasze próby omieszęnią mnie na nic nie wyjdą..tak ja bym się umówił bez zastanowienia

Gość jhgvghfbv
Hej gościu a czy ty umówiłbys się z brzydką dziewczyną, gwarantuje ci że nie więc pozostaje ci walenie albo płatny sex a do dzięwczyn od drechów nie podbijaj bo ci zrobia wiochy

No widzisz zeby sie umowic to musi byc moment blysk to cos takiego co kaze Ci sie umowic i to sie moze pojawic bez wzgledu na to czy jestes brzydki czy ladny:) na serio :) na swiecie chodza kosmiczne pary chlopak 1,60 cm dziewczyna 1.85;) ona ladna zadbana on bardzo sredni naprawde i co z tego:) i nic... milosc zakochanie nie nie patrzy na wyglada tzn czasem patrzy ale nie wyglad jest najwazniejszy:)

Gość jhgvghfbv
I błagam cię nie oszukuj się że kiedys znajdziesz tą piekną jedyną bo nie poru"" do końca zycia idź na panny za $

Gość kacpro22
No jeśli chodzi o wzrost to raczej ten problem mam z głowy bo mam prawie193cm..przykre że ktoś mi radzi płacenie za seks gdy seks mnie nie interesuje w znajomość..bo szukam uczucia miłości ciepła..to jest najważniejsze:)a seks wychodzi dopiero później..jak można kochać się z kimś kogo nie darzymy uczuciem?poza tym jestem prawiczkiem i nie mam problemu z powstrzymaniem popędu

No nie sluchaj ich bo oni sie wyzywaja na forach i naprawde zapewne nawet tak nie mysla;) im sie po prostu lepiej zrobi jak napisza jakas glupote. Musisz uwierzyc w siebie bo naprawde twarz nawet szkaradna nie jest zadnym problemem w obliczu milosci;) obejrzyj "piekna i bestie":P