Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacpro22

co bys zrobila gdyby probowal sie z toba umowic brzydki chlopak?

Polecane posty

Gość kacpro22
mam małego kutasa.

Gość Milka1234
Kacpro przeciez Ty nawet brzydki nie jestes! Chłopaku uwierz w siebie. Co jak co, ale Ty brzydki nie jestes i z tego co czytam całkiem inteligentny wiec wez sie w garsc. Obserwuj, na pewno jest taka babeczka której sie podobasz, ale Ty jej nie dostrzegasz. Pozdrawiam i powodzenia zycze

Gość kacpro22
No ten podszyw jest uroczy.nie musisz się martwić o moje przyrodzęnie..wiesz piękna i bestia to tylko piękna baśń..mało ma wspólnego z życiem realnym

Gość Łobuziara4567
Ja tam lubie małe :P Bo Panowie z malymi bardziej sie staraja niz z duzymi

Gość kacpro22
Milka a skąd możesz wiedzieć że nie jestem brzydki?oceniając tylko po wzroście?

Gość meluniameluniamimomomomo
rozmiar nie ma znaczenia;p dobrze ze w ogole masz;p panie podszywie

Gość Milka1234
hmmm... widzialam Twoje zdjecie ;P

Gość szczymryj
jeśli się dziewczynie nie spodobasz to nie masz szans że się z tobą umówi. Nie wierz tym co mówią że patrzą na charakter, bo kobiety patrzą na wygląd w co najmniej takim samym stopniu co faceci. No chyba że jest to brzydka dziewczyna która nie ma amatorów, taka może się zgodzić bo lepszy rydz niż nic. Oczywiście jeśli jesteś bogaty to też się znajdą panny którym nagle się "spodobasz" :)🖐️

Gość Party Night 1
UWAGA!!! Jeśli ktoś się jeszcze chce zdążyć przed Sylwestrem.... Jeśli jesteś zainteresowana/y otrzymaniem markowych feromonów w dużych stężeniach (nie tak jak podróby z Allegro), po niższych cenach, jeszcze przed Sylwestrem, pisz na e-mail: p6orion@gmail.com To co mam aktualnie po 1 sztuce: www.corporateserver.co.cc Prócz tego mam Jeszcze Alchemy Woman. Dla mężczyzn, jak ktoś chce spróbować przygody z feromonami, mam po 15 zł chysteczki The Edge - perfumowaną wersję cenionego na całym świecie NPA . Taka chusteczka wystarcza na kilka razy. w zależności od używania na 8 - 10. Jeśli czegoś nie mam, mogę mieć taniej z http://www.feromony.pl/pp/bswfbaet

Gość Milka1234
Uroda pojecie wzgledne. Każda zmora trafi na swojego amatora. Gdy bylam nastolatka, myslalam ze jestem strasznie brzydka, az do momentu gdy poznalam mojego pierwszego faceta, potem było ich jeszcze kilku no a teraz mam mojego meza. Innym moze by sie nie spodobał, ale ja go kocham i juz :D

Zależy co kto rozumie przez brzydką twarz, mnie akurat pewien rodzaj "przerysowanych" rysów twarzy się podoba. Samo to, że twierdzisz, że jesteś brzydki jeszcze nic nie mówi.

Basn srasn;p mlotku;p sluchaj ryj ladny ryj brzydki nie ma znaczenia!! tzn ma znaczenie ale w pierwszych sekundach jak jestes super to nawet super ladna Cie wezmie;p i bedzie szczesliwa !!!! ;p

wlasnie! ja mam duze oczy duzy kinol i male usta czyli = brzydka;p a mam adoratorow prerysowanych rysow;p

Autorze a nigdy nie probowales sie umowic??

Gość kacpro22
Do milki jeśli oceniasz mnie na podstawie zdjęcia tu zamieszczonego to przykro mi ale to zdjęcie wstawił jakiś podszyw..próbowałem ale zawsze dziewczyna ucinała rozmowę tekstem sory ale muszę iść lub udawała że jestem powietrzem..fakt brzydki brzydkiemu nie równy..ja mam ładne niebieskie oczy..marzę tylko o operacji plastycznej ale nie wiem czy kiedyś na nią zarobie i czy wogle ona coś zmieni

No ja tez mam ladne niebieskie:D piateczka:D ale sluchaj wiesz ja nie chce nic sugerowac;p ale wiesz w moim zyciu 2 chlopakow brzydkich chcialo sie ze mna umawiac i sila rzeczy mielismy wspolnych znajomych wiec sie widywalismy z jednym bylam nawet na weselu ale nie moglam z nimi wytrzymac nie przez ich brak urody tylko przez to ze byli skonczonymi kretynami!!!!!!!!! naprawde byli okropni;p a z kolei nieraz podszedl do mnie przystojny znajomy i dosc fajny i tez go zbywalam;p wiec wiesz nie o wyglad tu idzie tzn opcje sa trzy a) nie podoba jej sie Twoja twarz b) nie podoba jej sie Twoj styl bycia c) ma w dupie wszystkich wkolo

operacja plastyczna nic nie da;) znam ladne i przystojnych samotnych bo nie maja szczescia;)

Gość kacpro22
Wiesz już pogodziłem się z tym że moje wnętrze tak naprawdę nikogo nie obchodzi bo co z tego że jestem wrażliwy opiekuńczy odpowiedzialny..skoro nigdy nikomu się nie spodobam..a nawet dziewczyna która byłaby ze mną bo obdarzyłbym ja miłością i ciepłem wkoncu i tak by mnie zdradziła z jakimś pięknym nawet damskim bokserem bo..nie mogłam mu się oprzeć

by zdradzila albo i nie zdrada nie bierze sie od tego ze partner brzydki;p niektorzy ludzie po prostu ulegaja pokusie i jazda;p a niektorzy jej nie ulegaja

Poza tym czesto mezczyzna ma piekna zone ktora zdradza z brzydka tylko temu ze ta druga jest inna niz pierwsza;p

ja na swoj ryj nie narzekam a i tak jestem sama wiec wiesz;)

Gość kacprio22
.Widać niektórzy się rodzą by cierpieć i tylko zasługują na łzy..

hehehehe

No cóż, prawda jest taka, że jestem nieudacznikiem i mam beznadziejne wnętrze ale lepiej wszystkie porażki świata zrzucić na swój niezawiniony wygląd

Przyjacielu, to że jesteś brzydki to wcale nie taki ogromny problem. Gorzej, jak widzę z charakterem - deklarujesz wprawdzie, że jesteś wrażliwy, opiekuńczy itd, ale widać, że jesteś też marudny i pesymista. Na tym polu radziłabym popracować, bo co z tego, że jesteś opiekuńczy, jak swoim smęceniem typu: "I tak mnie rzucisz dla piękniejszego, i tak kiedyś mnie zostawisz, i tak nie będziesz się chciała ze mną kochać, bo jestem brzydki" tak dasz popalić kobietom, że faktycznie będą uciekać. Kilkanaście osób pisało Ci już, że tak, umówiłoby się z brzydkim, jeśli byłby fajny i interesujący, a Ty nadal smęcisz. Nie wiem już sama - kokietujesz czy naprawdę masz problem?

Alef - swieta racja

Ja po prostu lubię smęcić, jestem marudny, trochę leniwy, przewrażliwiony, czasami prostak,i małostkowy, upierdliwy, mściwy i złośliwy ale przecież nie o to chodzi, wszystkie patrzą na mój brzydki wygląda a nie na moje wspaniałe wnętrze...

Gość kacprio22
Żałosny dupku piszący na czarno weź się odwal ok!taki jesteś cwany że potrafisz się tylko podszywac! Fakt jesteś żałosny i to pokazujesz na nic więcej cię nie stać tylko robisz komuś czarny pijar?

Gość claritt
Nie uważam sie za pięknośc, a moi partnerzy zawsze byli oceniani przez innych jako bardzo atrakcyjni . Nie ma reguły brzydki chłopak = brzydka dziewczyna, ładny chłopak = ładna dziewczyna. Znam wiele przypadkow gdzie dziewczyna jest śliczna , chlopak brzydki. Co do pytania, ja uważana przez ludzi jako ładna, w moich oczach - przeciętna , zawsze patrzę najpierw na wygląd . Jednak nigdy nie skreślam nikogo za to , ze jest brzydki. Moze nie od razu pojde z nim na randkę, ale będę miła i nie będę sie z niego śmiać. Nie raz charakter mnie powalił Inna sprawa jeśli brzydki z góry , odpusci bo jest za brzydki . Tak wydaje mi sie , ze jest w twoim przypadku. To jest zwykle tchorzostwo. Głowa do góry, i podejdz do jakiejs dziewczyny. Nie wazne czy ładnej , czy brzydkiej. Aaaa....i pamiętaj , ze gust to rzecz względna. I to co dla jednego jest paskudne, dla drugiego oszałamiająco piękne :)