Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacpro22

co bys zrobila gdyby probowal sie z toba umowic brzydki chlopak?

Polecane posty

Gość z warmii i mazur
A mnie wkurza autor, że on szuka tylko ładnej i pyta czy ma u takich szanse.

Gość Kawakawakawa
To zastanawiające dlaczego brzydcy faceci zawsze uważają, że są super z charakteru..znam kilku brzydkich facetów, którzy mają dziewczyny i faktycznie świetni z nich goście ale znam też dwóch, którzy wyglądem nic nie reprezentują i wnętrzem też nic..dziewczyny oczywiście nie mają i tak samo żalą się jak autor, że nie mają dziewczyny tylko ze względu na wygląd bo przecież charakter mają zarąbisty:-O eh

Gość meluniameluniamimomomomo
e tam ladny brzydki i tak wszyscy umrzemy W S Z Y S C Y

meluniameluniamimomomomo - dokładnie. Zestarzejemy się, pomarszczymy, urodę nawet jak była to i tak diabli wezmą.

Wlasnie jak czasem sie denerwuje jakas glupota, cos mnie zawstydzi czy sama zrobie cos glupiego czego sie wstydze, najda mnie jakies mysli dotyczace wygladu to sobie wtedy mysle- przeciez kazdy umrze po co to marnowac ten nasz zywot na piszczeniu, ze mnie nikt nie lubi nie kocha ze mam duzy nos a male uszy czy tam co. To jest bez sensu w obliczu smierci;) lepiej skupic sie na tym powietrzu na zapachu slonca latem i nie myslec o tym, ze ma sie brzydka twarz

"lepiej skupic sie na tym powietrzu na zapachu slonca latem i nie myslec o tym, ze ma sie brzydka twarz" Zwłaszcza, że jak ktoś bardzo mądrze na początku zauważył, różne są upodobania i pojęcia "bycia brzydkim" jest względne.

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaa
może jestem okrutna ,ale dałabym mu kosza jakoś tak w miare delikatnie

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaa
ale powiem szczerze ,ze jestem wybredną osobą dość i nawet byli przystojni których odrzucałam ;)

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaa
choc facet dla mnie nie musi byc piekny. tak samo facetów mialam roznych bardziej i mniej przystojnych. ale takiego naprawde brzydkiego nie chcialabym

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaa
ja tez moge bo zawsze mam adoratorów ;) nawet takich powszechnie uważanych za przystojnych

Gość Kelvin nie sam w domu
Chcesz o 200% bardziej podniecić jego/ą? Chcesz mieć silniejsze orgazmy z nim/ą? Chcesz zwiększyć swoją atrakcyjność o 20%? Chcesz mieć powodzenie w klubach? Chcesz wzmocnić wasz związek i odnowić fascynację tobą? Chcesz w drugiej połówce wzbudzać większe porządanie? Chcesz, aby potencjalni partnerzy, ludzie w pracy i szef byli mili dla ciebie i bardziej przychylni? A może chcesz komuś podarować prezent na urodziny, gwiazdkę, na Sylwestra - najbardziej szaloną noc w roku? Jeśli na te pytania twoja odpowiedź jest tak, to wejdź tutaj i poczytaj: http://www.feromony.pl/pp/bswfbaet U mnie taniej: http://www.corporateserver.co.cc :classic_cool:

Gość seba89
No właśnie i te ostatnie wypowiedzi tych dwóch pseudo bóstw potwierdzają moja teorię z początku tego tematu dotyczącą ładnych dziewczyn..ciekawe co będzie jeśli zdarzy się wypadek i skończysz na wózku..i wtedy inni będą wybredni wobec ciebie..ja gardze takimi pustakami jak wy dwie ostatnie autorki tych wypowiedzi

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaa
ja sie za bóstwo nie uwazam choć myślę ,ze jestem ladną dziewczyna bo mam powodzenie ;) ale dąże do ideału caly czas ;)

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaa
seba89- a dlaczego mam nie być wybredna? mam sie wiązać z kimś z litości?

Jeśli za przystojnych mężczyzn, mających powodzenie, uważani są goście w typie męża Anji Rubik to powiem, że wolę brzydkich. Na widok tego faceta rzygam tęczą i jeśli już bym go dotknęła to tylko po to, żeby sprawdzić, czy jest prawdziwy, czy gumowy. I, również nie uważam się za bóstwo, ale myślę, że jestem ładną dziewczyną;)

hehe wlasnie facet to musi byc facet:P

moja babcia zwykla mawiac "ciut ladniejszy od diabla i jest dobrze"

Gość az smutno czytac...
az smutno czytac... jak niektóre dziewczyny sa puste w srodku, no i co z tego ze ladne ryjki jak puste jak plastikowa lala w środku, aż przykro. I co Ci KACPRO22 po takim ryjku skoro liczy sie dla Ciebie wnetrze i czula kobieta. Aggie

ja powiem cos w obronie tych "pustych" nie do konca sie zgadzam, ze na pewno sa puste bo popatrzcie. Zyjemy w swiecie gdzie od malego uwazamy za wartosciowe piekne rzeczy. I to, ze dziewczyna sie na poczatku nie umowi z brzydkim i wybierze ladnego to nie jest w sumie takie zle. Po prostu kazdegon ciagnie do PIEKNA. Chyba, ze ta dziewczyna pokocha brzydkiego i wtedy nie zdecyduje sie na zwiazek z nim-to znaczy ze jest moze faktycznie pustawa. Bo to jest tak jak z psami. Wiekszosc malutkich dzieci chce sliczniutkiego malego szczeniaczka do kochania i marzy o tym. A wyobrazmy sobie, ze tatus pewnego dnia przynosi brudnego brzydkiego pieska przyblede. i Co robimy dziecko? Kocha tego pieska do kocna jego dni. Tak samo i z ludzmi nawet jesli nam sie na poczatku cos nie podoba to z czasem nam sie to spodoba i co wiecej pokochamy to.

nie "i co robimy dziecko" tylko "i co robi dziecko?";ppp ah te grzeszne mysli

chybas ze jestes kobieta z duzym ptakiem

Polemizowałbym z tą Twoją samozwańczą wrażliwością, skoro prosisz o zdanie kobiety "przeciętne lub nieatrakcyjne". Spotkałeś się kiedyś ze stwierdzeniem, że takie nie istnieją, a jedyną miarą ich atrakcyjności są indywidualne preferencje?

"jedyną miarą ich atrakcyjności są indywidualne preferencje" I to zdanie powinno w zasadzie podsumować cały temat;) Szkoda, że autor nie został na topiku i nie może tego stwierdzenia przeczytać i wziąć sobie do serca.

Najsmieszniejsze jest to, ze autor juz pewnie dawno z jakas dziewka na randce;p a my sie ostali i piszemy do niego

Gość kacprio21
Może komuś innemu..bo niczego się nie dowiedziałem poza tym że dziewczyny gardza takimi jak ja że jestem żałosnym burakiem i że nie mam żadnych szans na miłość..więc podjalem decyzję..raz nie wyszło wyjdzie drugi.-popełnie samobójstwo..może w innym życiu nie będzie podziału na brzydkich- gorszych i ładnych- lepszych dziękuję wszystkim za wpis