Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MuFFFFfffinkA:D

Sama nie wiem co o tym myslec...

Polecane posty

Okres spoznia mi sie juz 13 dni. Mialam ostatnio sporo stresow, bralam antybiotyki, bylam przemeczona bo mam malenkie dziecko. Wszystko to sie jakos tak na siebie nalozylo. Wystraszylam sie nawet czy nie jestem chora na jakas powazna chorobe bo czulam sie przez kilka dni fatalnie. Bylam wczoraj u lekarza rodzinnego i powiedzial ze jestem zdrowa. Zrobilam dwa testy ciazowe (z tym ze pod wieczor) i oba wyszly negatywnie. Pierwszy robilam 5 dni po terminie spodziewanej miesiaczki a drugi 11 dni po terminie. Myslicie ze mogly te testy sie mylic? Dodam ze w pierwszej ciazy jeszcze przed terminem spodziewanej miesiaczki testy wychodzily pozytywnie o kazdej porze dnia. Jestem umowiona na wizyte do mojej ginekolog ale dopiero po swietach bo jest juz na urlopie. Myslicie, ze powinnam powtorzyc test? Na moje oko to ciaza wykluczona no ale troche mnie juz ten czas martwi :/ Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi i zycze Wesolych Swiat !!!!

Gość no ro to
idź zrób beta hcg z krwi w lab. Bez skierowania to jest, koszt ok 30zł.

czyli myslisz ze to jednak moze byc ciaza? kurcze no nie chcialabym na razie przyznam szczerze. Mam 10-miesiecznego synka i nie dalabym rady chyba. Chyba pojde faktycznie na ta bete, chociaz moze jeszcze raz zrobie test. (okropnie boje sie pobierania krwi ;( )

Gość marysienka34567
Dwa testy nie mogly sie mylic :) Nie jestes wedlug mnie w ciazy a beta to zbedny wydatek w tym przypadku. Szybko lec do lekarza bo to ze nie masz tak dlugo okresu nie jest normalnie. Pozdrawiam

Gość zuzilla80:)
Nie byłabym pewna czy testy nie mogą się mylić. Robiłam owulacyjne - wszystkie (od jednego producenta) wyszły negatywne (a miałam na bank owulację, bo byłam monitorowana przez usg), a potem dwa testy ciążowe pokazały mi brak w ciąży, a w ciąży byłam. Co nie znaczy, że autorka jest w ciąży - ale do lekarza powinna iść jak najszybciej, bo jak nie ciąża, to coś się niedobrego dzieje.

Gość marysienka34567
zuzilla80 byc moze u Ciebie tak bylo ale to rzadki przypadek. Z reszta autorka pisala ze w pierwszej ciazy testy od razu pokazywaly ciaze.

Gość zuzilla80:)
Oczywiście, dlatego napisałam, ze tak czy inaczej autorka powinna iść do lekarza