Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość niecierpliwa baaardzooo

czy moga wystapic objawy ciazy gdy test jeszcze wychodzi negatywny?

Polecane posty

Gość niecierpliwa baaardzooo

Od kilku dni mam objawy podobne do tych w ciazy. Moze sie nakrecam,ale objawy nie ustapily nawet jak zrobilam test.wyszedl ujemny,ale jest na niego za wczesnie,do okresu 8-9 dni. Otoz piersi nie bola mnie jak zawsze ale same sutki,nie moge ich dotknac. Przedwczoraj dosc mocno zabolal mnie brzuch,slyszalam o bolach implantacyjnych zarodka,bol minal,a do tej pory jak juz zaczynal mnie pobolewac brzuch przed okresem to juz bolal do konca z przerwami. Pobolewa mnie lewy jajnik i stalam sie wrazliwa bardzo na zapachy. Nigdy tak nie mialam,bombarduja mnie ze wszystkich stron,z autobusu musialam szybko wysiasc bo malo nie zemdlalam. Dzis jak weszlam do klatki to tez najpier poczulam chlor bo sprzataczka zmywala 4h wczesniej klatke,na polpietrze poczulam wstretny zapach szczyn bezdomnego co sie ostanio zaszyl w piwnicy,a pare krokow wyzej uderzyl mnie aromat parzonej kawy u sasiadow. Nawet kosz zbierany od wieczora dnia poprzedniego wywoluje u mnie wymioty.nigdy tak nie mialam. Mozliwe ze jednak w ciazy jestem ale beta jest niziutka i test jej nie wykryl a objawy juz sa? Robienie testu z krwi nie wchodzi w rachube,pracuje w lab.a nie chce nikogo jeszcze wtajemniczac.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować