Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Izka Londyn_

Polka i Afagańczyk - nasza krótka historia i wątpliwosci...

Polecane posty

Gość _Izka Londyn_

Już chyba na 2 spotkaniu on mi się oświadczył, parsknęłam śmiechem, ale to nie były żarty. Stąd właśnie moja obecność tutaj... Nie chciałabym był kolejnym narzędziem do zdobywania obywatelstwa UE... Nie wiem na ile te słodkie i boskie uśmiechy teksty są prawdziwe... Nie jestem zakochana, bo u mnie to tak ławo nie przychodzi, ale z kolei zafascynowana.

Gość pandarays
jedyny Afganczyk na jakiego bym spojrzala to pies :) a jaka naiwna (zeby nie powiedziec glupia) bylas ze sie zgodzilas z nim spotkac?

Gość szczęśliwa :)
Wiej dziewczyno to cwaniak

Ten typ ludzi już tak ma że bajerują polskie dziewczyny, mówią czułe słówka głupie baby na to idą a potem płacz i lament...

Gość google guru
i czym jestes zafascynowana? Afgance leca NA WSZYSTKO! Ja sama nie jestem urodziwa musze przyznac a podczas 3 lat w UK mialam chyba 10ciu pieprzonych "wielbicieli". Ochyda. Slodza i strzelaja ochydne usmiechy do orzygania. Tyko zeby dostac obywatelstwo

Gość _Izka Londyn_
ja mam 32 lata, a on 24. Nie mówi dobrze po angielsku niestety, i to chyba największy problem.

Gość google guru
nie mowisz dobrze po angielsku a on cie sie oswiadcza na drugim spotkaniu? i nie widzisz ze cos tu nie gra? ja mam 22 lata i nie jestem taka naiwniara. Prosze cie otrzezwiej kobieto!

Matko bo nie wytrzymam!!!!!!!!!!! Dziewczyno jak masz resztki rozumu to więcej się z nim nie spotykaj, jego to nie zmartwi bo za chwilę inna naiwna na niego poleci, znam ten typ ludzi niestety i to obrzydliwe brudasy, cwaniaki!!!!!!!!!!!!!!

Gość google guru
sorry mialam na mysli ze on nie mowi

Gość do ** 888972
zartujesz co ? pandarays ma racje nawet bym nie splunela na afganczyka a co dopiero z nim porozmawiac jasne ze chce zostac w anglii, kazdy z nich chce

Gość pani Polka
heh znam tuziny takich doroslych kobiet ktore polecialy na slodnie slowka a inni tylko sie pukali w glowe i odradzali. Wszystkie "z wlasnej woli" sa teraz muzulmankami, o niektorych sluch zaginol. Ale wszystkie zostaly zaciazone natychmiastowo i teraz tylko rodza pelno malych muzulmanow.

Gość urguq
jak chcesz sobie polepszyc to go bierz:D:D:D

Gość masz 32 lata
i taką sieczkę w głowie ? To możliwe żeby dorosła baba była naiwna do tego stopnia ? W twoim przypadku - jak sobie pościelesz tak się wyśpisz , słów brakuje

Gość naiwna nie jestem
zazwyczaj dzikie pasztety z aparatami na zebach leca na byle jakiego egzotycznego pana nie ma co sie podniecac niestety. Oni nie znaja slowa milosc w znaczeniu takim jak my.

Gość naiwna nie jestem
nie wiem ze tyle Polek juz sie na muzulmanach przejechalo a i tak mysli jedna z druga ze one to beda te jedne z niewielu ktorm sie udalo...i to jeszcze nie najmlodsze baby

Gość _Izka Londyn_
Juz nie przesadzajcie. Wiem wszystko na tema jego kultury. Bardziej mnie martwi słaba komunikacja. Chciałabym jakiż związek może, ale z tym ślubem, to dla mnie stanowczo za wcześnie.

Nie wiem czy wiesz ale nie on pierwszy nie ostatni jest taki wylewny z miloscia . Musze Cie zmartwic ale ja bym sie nie pakowala w taka znajomosc . Napewno jestes fajna babka i mozesz sobie znajsc kogos kto tak na Ciebie nie bedzie napieral . Mieszkam w londynie od dwoch lat .. mam dwie kolezanki ktore wlasnie tak samo zaczely znajomosci z albancami ,afganczykami .. zle to skonczyly . Jedna wyszla za maz za pakistanca po dzis dzien nie wiadomo co sie z nia dzieje . Moglabym ci opisac historie dwoch dziewczyn ale co z tego ,skoro i tak nie zmienisz zdania .Powiem tylko ze skonczyly sie bardzo zle .

Gość juhfidsah;f
dajcie spokoj. Nie widzicie ze to kolejna naiwniara ktora nie da sobie przetlumaczyc? Zna jego kulture itp. Czyli wie ze bedzie musiala przejsc na islam. I cholera wie co sie z nia stanie. Ona przeciez zakochana...