Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja0607

Perfumy Avon na allegro podróbka czy orginał?

Polecane posty

Hej kobietki pewnie któraś z was kupowała na allegro i jak doświadczenia?Nie różnią się niczym od tych z katalogu?

Właśnie ja używam od dłuższego czasu Incandessence i zawsze z katalogu zamawiałam a na allegro znalazłam o połowe tańsze.Ale cykam się bo zastanawia mnie czym spowodowana jest taka różnica w cenie?

Więc jak to jest skąd oni biorą te same perfumy za o połowę niższą cene?

Gość ;oml;mlol;m
wydaje mi sie ze sa mniej trwale :o

Gość olaOLSZT
taaak..... nie rozumiem dlaczego nie jest znany FAKT ze podrobki i ORGINAŁY perfum produkuja czesto te sme "fabryki" np. w chinach. Sa tam produkowane ORGINALY -perfumy dla firm EU znanych w europie i sa tam tez np. robione podrobki tych samych marek.A czym sie roznia? czesto niczym oprocz drobiazgow bo zapachy sa czesto identyczne opakowania tez.ALE OBA ...PODROBKI I ORGINALY TAM PRODUKOWANE LACZY JEDNO-- NISKA CENA bo ponizej dolara a orginal powyzej nieco dolara , tych fabryk jest w masa ale jedna z nich np. robi dla avon ....zreszta sami zobaczcie poczytajcie ogladajac ofertye produktow a jest tego setki .......warto sie orietowac I NIE WARTO PLACIC KILKA STOW ZA ORGINAL bo koszt ich produkcji jest warty ponizej 10 zl. samoi poszukajcie poczytajcie co oferuja i za jaka cenei komu robia markowe oto jedna z fabryk np AVON robia......http://onlyou.en.alibaba.com/product/204189992-212483934/Mini_bottle_Women_Perfume_Far_away_.html

Gość olaOLSZT
Fabryczek ktore robia orginaly dla znanych marek i "podrobki" jest cala masa w chinach TO TEMAT TABU ale nie ma sensu czasami placic krocie za cos co pachnie tak samo i jest produkowane w tych samych fabrykach co ORGINALY ale to biznes i wiara ze jak sie wybuli 500 zl albo np za AVON 60 to ma sie orgnal tyle tylko ze w tych samych fabrykach robia i podrobki i orginaly zreszta orginal co to jest? ..TO PUDELKO I ZAPACH...tyle tylko ze podrobki sa czesto identyczne ale OBA LACZY JEDNO SMIESZNIE NISKA CENA PODPOCHODZIC WARTO takich fabryczek jest conajmniej kilka i robia tam w chinach znane marki ale SAMI POMYSLCIE I ZOBACZCIE NP TU ...OTO PRODUKT DLA Awon

Gość olaOLSZT
Fabryczek ktore robia orginaly dla znanych marek i "podrobki" jest cala masa w chinach TO TEMAT TABU ale nie ma sensu czasami placic krocie za cos co pachnie tak samo i jest produkowane w tych samych fabrykach co ORGINALY ale to biznes i wiara ze jak sie wybuli 500 zl albo np za AVON 60 to ma sie orgnal tyle tylko ze w tych samych fabrykach robia i podrobki i orginaly zreszta orginal co to jest? ..TO PUDELKO I ZAPACH...tyle tylko ze podrobki sa czesto identyczne ale OBA LACZY JEDNO SMIESZNIE NISKA CENA PODPOCHODZIC WARTO takich fabryczek jest conajmniej kilka i robia tam w chinach znane marki ale SAMI POMYSLCIE I ZOBACZCIE OFERTE KILKUSETEK ALBO I WIECEJ PROD. W....CHINSKICH FABR. PERFUM OOOO np TU ...OTO PRODUKT DLA Awon ....link org. a ich oferta tysiac masowych i pidrob i IRGINALY............jeden przyklad ......link http://onlyou.en.alibaba.com/product/204189992-212483934/Mini_bottle_Women_Perfume_Far_away_.html