Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Są jakieś długonogie panny?

Polecane posty

trzeba byc wysoką kobietą zeby miec dlugie nogi he najmniej 170 cm jak ktos ma 160 i moze ma do swojego wzrostu ma dlugie ale ogólnie szalu nie robią bo i tak w porównaniu do wysokich kobiet będą krótkie

Gość fan nóżek
ja tam lubię długie nogi i małe stopy u kobiety bo to seksowna część ciała a do tego jak noszą szpilki takie ponad 5cm :-P

Gość fan nóżek
Dera ja bym z chęcią się zajął twoimi nogami i wymasował wycałował zwłaszcza łydeczki i stopy :-)

Gość fan nóżek
miszekkkk i twoje też :-P

Gość fan nóżek
177mam całuśnie 😘

Gość MANalfa100%
" trzeba byc wysoką kobietą zeby miec dlugie nogi he najmniej 170 cm jak ktos ma 160 i moze ma do swojego wzrostu ma dlugie ale ogólnie szalu nie robią bo i tak w porównaniu do wysokich kobiet będą krótkie " NIE PRAWDA Wszystko zależy od genetyki. Kobieta wysoka wcale nie musi mieć długich nóg. Analogicznie - kobieta niska wcale nie musi mieć krótkich. Należy dodać "stosunkowo" długie/krótkie, ponieważ długie/krótkie nogi u kobiety uważa się za długie/krótkie jeżeli są długie/krótkie w stosunku do całości, czyli w odniesieniu do wzrostu lub długości pleców. To oznacza, że kobieta może mieć długie nogi w stosunku do innych kobiet, ale jej długie plecy powoduję, że jej nogi są krótkie w stosunku do długich pleców. Dyskutując na temat długich nóg kobiet mamy raczej na myśli stosunek długości nóg do wzrostu lub długości pleców. Widziałem wielokrotnie wysokie kobiety z krótszymi nogami od kobiet od nich niższych, także nie ma tutaj reguły.

Gość 177mam
Ładne...? :) 30-letnie!

Gość fan nóżek
do 177mam całowałbym je godzinami 😘