Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje życie jest do kitu

Ludzie i laski mnie olewają

Polecane posty

nawet na Facebooku nikt nie odpisze. Chciałem mieć taką koleżankę, to jedynie jej kultura osobista nie pozwala jej wyłożyć kawy na ławę że nie chcę mieć ze mną nic wspólnego. Cholender, nigdy nie miałem dziewczyny. Nie wiecie czasem jak jakąś poznać i gdzie?

Gość niiun
Zacznij od uswiadomienia sobie, że laski to też ludzie. może wtedy zaczną cie lepiej traktować. hahahahahaha

strasznie poszufladkowałeś ludzi. Laski, ludzie koniec ^^ Czasem taj bywa nic się nie przejmuj ! Oprócz lasek są jeszcze nie laski i biczes !

Gość taki jeden facet27
może przynudzasz , wiesz młode kobiety w 95% nie lubią rozmów takich jak facet z facetem czyli opartych głownie na faktach.. Kobietę musisz rozmową zainteresować , intrygować , bawić , podniecać , droczyć się , ...muszą być w niej jakieś dawki emocji

Gość niiun
żeby nie przedłużać, zasada jest jedna: z kobietą rozmawiaj na temat: tej kobiety, o jej uczuciach, odczuciach, poglądach, stanach samopoczucia- monotematycznie gadaj o niej, pytaj ją ciągle o to co sądzi, myśli, czuje, sukces masz jak w banku. nie dziękować.

Gość taki jeden facet27
Generalnie to najlepiej nie gadać za dużo przez neta tylko zagadać ciekawie raz 2gi i wyskoczyć na piwko , bilard , kręgle , klub , spacerek , potańczyć , coś zjeść na mieście , kino .

Wszystko pięknie ładnie ale ja się tego nie nauczę. Jestem na bakier z socjalem i na dodatek specjalnie to nie mam gdzie kogoś poznać.

Gość koło 788787
ale jesteś fajnym trójkątem na pewno :) :*

Co to znaczy trójkątem? Mam 20 lat.

Gość taki jeden facet27
20 lat masz i pierdolisz takie głupoty jeszcze masz czas w sensie że jak teraz zaczniesz ogarniać się to do tych 23-25 lat się wyrobisz tylko musisz dużo przebywać w śród ludzi i się integrować z nimi np praca w mc donaldzie czy innej pizzeri w twoim wieku dobrze by Ci zrobiła ,a w lato praca gdzieś na wyjeździe w miasteczkach turystycznych,