Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia199

pomozcie prosze

Polecane posty

witam mam pytanie takie jakie sa tabletki zeby pomoc zajsc w ciaze czy sa wogole takie tabletki co pomoga i czy ktoras brala i szybko zaszla w ciaze jak chce bardzo dzidiusia kochamy sie z chlopakiem bez zabezpieczeia i nie do konca jak bym zaczela brac tabletki to moze wieksza by byla sznasa on narazie niechce ale ja bardzo chce

Gość bo to
daj spokój skoro on nie chce to po co chcesz na siłę? A jak cię potem zostawi?

moze to dziwnie zabrzmi on niechce narazie dziecka ale jak bysmy wpadli to by byl usieszony napewno i myslalm zeby pomoc szczesciu bo i tak bez zabezpieczenia sie kochamy ale czy tabletki zwieksza szanse

nie napewno nie zostawi mieszkamy razem juz 6 lat chcial bym pomoc troszke tabletkami jakby niechcial to by bez zabezpieczenia nie chcial sie kochac bo jest ryzyko tez ale jak bym zaszla napewno by byl szczesliwy tabletki pomoga mi cos w tym wie ktos moze pomozcie

Gość onaonaonaciekawa
wiesz co to wsiądź na niego i ujeżdżaj do końca on się spuści a ty powiesz że nie zdążyłaś zejść bo miałaś orgazm :) i wilk syty i owca cała :)

Gość następna chętna do
samotnego matkowania :( Weź się zastanów dzieciaku, naprawdę chcesz zgotować dziecku taki los, że będzie z wpadki a tatus was oleje i pójdzie w siną dal bo on nie chciał? Dziecko to nie zabawka tylko obowiązek na całe życie!!! Stać was na potomstwo, czy wychodzisz z założenia że jakoś to będzie.. Bo ty chcesz. Samo chcenie nie wystarcza

Gość bo to
a wiesz że najlepiej to żeby po prostu seks był aż do finału. Bo tak to sobie możesz łykać i pół apteki a i tak nie zajdziesz na przerywanym.

ja mam stala prace i bede miala za co utzrymac dziecko pytam o rade czy sa tbletki ktore pomoga ja juz mam 26 lat i czas najwyzszy na dzidiusia

Gość onaonaonaciekawa
to z takim chłopakiem to nie radze :)

Gość bo to
jak ci mają pomóc tabletki jeśli on się kontroluje i do wytrysku nie dochodzi?? Plemników nie wyczarujesz tabletkami zrozum.

Gość bo to
czyli wpadka kontrolowana. Żebyś tego potem nie żałowala. ja jestem zdania że dziecko to decyzja obojga rodziców. niestety ale takie myślenie moze się na tobie potem zemścić -że się nie liczysz z jego zdaniem.

Gość zdezorientowana..............
Naprawdę ,aż tak zdesperowana jesteś?

Gość bo to
jak czytałam to można ale jak pisalam już czy warto?? Aż tak jesteś pewna że on chce. Ech... Zresztą to nie moja sprawa. Chcesz to ryzykuj.

Gość szczęśliwa :)
Dlaczego dziewczyny są takie głupie? Autorko wal;ni się w łepetynkę bo źle z tobą!!!!

tak jestem pewna i napewno bedzie sie cieszyl i mnie wspieral jestem tego pewna znam go dobrze zeby mi sie udalo tylko za pare dni mi sie okres konczy i do dziela

Gość mamili
jakby naprawdę chciał - toby zrobił. Dziewczyno, naprawdę chcesz to dziecko sama wychowywać?

Gość kalitkamalla
współczuje temu ewentualnemu dziecku!

Gość bo to
wiesz co ja tam po prostu jestem zdania że to zbyt poważna decyzja żeby podejmowała ją tylko jedna strona kompletnie nie licząc się z partnerem. W poważnym związku takie decyzje podejmuje się razem niezależnie od tego jak bardzo jedna strona jest zdesperowana. Tak po porostu jest uczciwie i tyle.

chce miec dziecko i dam sobie rade mam prace stala umowe na czas nieokreslony nie boje sie niczego nie zostawi mnie ale jak to trudno

Gość bo to
a czy ty w ogóle zdajesz sobie sprawę co oznacza samotne macierzyństwo? bo mam wrażenie że póki co to stosujesz metodę a jakoś to będzie.

Gość szczęśliwa :)
zachowanie rozpaskudzinej 14 latki, żal!

wiescie macie racje pogadam z nim i razem sie zdecydujemy nie porafie tak zroic za jego plecami to nie fear wobec niego tyle lat jestesmy razem