Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Penelope956

Czy jest możliwość ciąży?

Polecane posty

Gość Penelope956

A więc tak okres miałam 28 lipca trwał 6 dni do stosunku doszło 13 sierpnia nie mieliśmy żadnego zabezpieczenia jedyne co to był stosunek przerwany ale to nie jest żaden sposób zabezpieczenia. Od tamtego czasu wykonałam 18 testów ciążowych i wszystkie wyszły negatywnie, bym się tym tak nie przejmowała gdyby nie to dziwne krwawienie wystąpiło 3 razy w październiku, listopadzie, i grudniu, cykle mi się skróciły ponieważ ostatnie krwawienie wystąpiło po 18 dniach i wszystkie te krwawienia były trochę bardziej skąpe niż zwykle trwał 5 dni i były mniej bolesne zupełnie przeciwne do moich normalnych miesiączek. Brzuszek wydaje mi się zaokrąglony i troszeczkę piersi większe ale nie są bolesne. Nie wiem co mogę o tym wszystkim myśleć udaje się do ginekologa ale dopiero 7 stycznia ponieważ wyjechał. Proszę powiedzcie co o tym myślicie czy to może być ciąża?

po 18 testach z różnych firm, raczej nie ma takiej możliwości. być może od tamtego czasu bardziej zwracasz uwagę na swoje "dolegliwości", które są trochę przerysowane...

Gość bo to
nie idź do gina tylko do psychiatry bo to ciąża urojona.