Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda.

świąteczne prezenty.

Polecane posty

Co kupujecie swoim chłopakom/narzeczonym/mężom w prezencie świątecznym? Ja szukam inspiracji... ;)

wiem ze dla mojego chlopaka dobrym prezentem bylaby ksiazka, plyta czy cos w ten deseń ale nie wiem jeszcze jaka konkretna boje sie ze nie trafie.

ja też zastanawiam się nad płytą, a najbardziej chciałabym mu kupić bilet na koncert, ale nie wiem czy będę miała forsę i o to się wszystko robija.

nooo fajny pomysł. ale ten koncer to mojemu moze na 18 zafunduje bo 1 stycznia ma.;) tylko trzeba sie rozejrzeć gdzie jest jakis ;)

nooo wlasnie tak teraz podsunelas mi to... dzieki;) hmm a dla Twojego pod choinke. no zalezy jeszcze co lubi czym sie interesuje. moj strasznie sie jara fajnymi krawatami to tez jest pomysl .. uwielbia samoloty chce byc pilotem wiec jakis model moze nie za stary troche ale dobra ksiazka o tym czy cos podobnego. tez szukaj takich powiazan;)

Gość bambuuczaa
ja mojemu kupilam koszulke od tommiego :)

Gość HotCore
a ja sweterek Tommiego taki klasyczny, stojak na winko ( niby lewitujący łańcuch) i kubki do grzanca + grzaniec ;)

o, jakiś fajny tshirt (lubi je) też przyszedł mi do głowy, a do tego jakieś własnoręcznie zrobione słodkości :)

sweterki t-shirty itp u mnie odpadaja. jego mama mu kupila taki czerony sweter bez rekawow. juz z nia rozmawialam o tym.. wiec nie.;)

a jakies ciestaczka czy cos fajny pomysl ale hmmm fajnie by bylo kupic barwniki spożywcze i z nimi zeby bylo kolorowo;)

no jasne, wypieki to już jakieś bardziej zaawansowane, zresztą ja uwielbiam piec i nieźle mi to wychodzi ;)

Gość Nic strasznego
kupiłam mu nawigację bo ma starą na Ukrainie wjechał do faceta na podwórko jechaliśmy do Chorwacji to na Węgrzech skierowała go na cmentarz .