Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvssfgsGFSDfgg

mój narzeczony mnie uderzył...

Polecane posty

Gość dvssfgsGFSDfgg

co prawda jestem o niego zazdrosna...ale mam dość tych jego przyjaciólek kiedy powiedziałam co o nich myśle szarpnął mnie w nerwach za włosy i uderzył

to mogę Ci już opowiedzieć co będzie jak zostaniecie małżeństwem....skoro teraz Cię nie szanuje...to potem na pewno mu nie zmieni się..

Gość dvssfgsGFSDfgg
najgorsze że ie widzi w sobie winy

Zostaw go. Szkoda Twojego czasu. nie zasluzyl najwyrazniej na Ciebie

Gość choinkooowooo
przeproś go natychmiast i podziękuj, że cię nie zabił :classic_cool:🖐️

Gość po ślubie
będzie miał więcej odwagi,jestem tego pewna. to hooj. miej swj honor i odejdź z podniesioną głową,szanuj się,bo jak sama się nie uszanujesz to nie uszanuje cię nikt.

Nie chce sugerować ale wiadomo jaka relacja łączy go z nimi. Bardzo emocjonalnie zareagował na twoje słowa. To pokazuje ze jest z nimi mocno związany. Najprawdopodobniej są kochankami. Przykro mi. Dla twojego dobra zostaw go. Taki związek nie na przyszłości.

Gość ALE MACIE PROBLEM
a może daj mu szansę niektórzy ludzie się resocjalizują leczą a nie od razu kopa chyba że nie chcesz

posluchaj innych daj sobie z nim spokój co bedzie po ślubie albo jak sie dziecko urodzi kiedys tam jedyne co mozesz dla siebie zrobic to nie spiesz sie do slubu a jak sie znowu to powtórzy to po prostu zerwij z nim bo po slubie juz tak po prostu nie bedziesz mogla z nim zerwac

Gość dvssfgsGFSDfgg
a jeśli to moja wina, jeśli byłam za bardzo zazdrosna

Gość droga autorko
to powinien być już "były narzeczony" bezdyskusyjnie nie ma dla niego usprawiedliwienia

Gość mógł cigtyh
wpierdolić a nie uderzyć

Nie no żartujesz chyba? Za bardzo zazdrosna? Facet nie ma prawa Cię uderzyć !!!! Za zasoloną zupę też Cię będzie lał a Ty będziesz obwiniać siebie. To typowe zachowanie kobiet.

Gość dvssfgsGFSDfgg
dodam że szarpnięcia i popchnięcia były już przy naszej każdej kłótni za każdym razem tak robił ale nigdy nie uderzył mnie w twarz i nie wyszarpał za włosy

dvssfgsGFSDfgg najgorsze że ie widzi w sobie winy nie, nie to jest najgorsze najgorsze to to, że z nim jesteś i będziesz i wychowasz kolejne pokolenie psychicznie skrzywionych ludzi to jest najgorsze

Gość a czego ty od nas oczekujesz
przeczytaj sama coś napisała : "...dodam że szarpnięcia i popchnięcia były już przy naszej każdej kłótni za każdym razem tak robił ale nigdy nie uderzył mnie w twarz i nie wyszarpał za włosy..." To teraz czekaj az cie skatuje

Gość takie tam duperele
Fajny ten Twój narzeczony....idealny kandydat na męża :D

Gość dvssfgsGFSDfgg
wiem zdaję sobie z tego sprawę ale z drugiej strony szukam też winy w sobie, w końcu byłam z tym człowiekiem ponad 3 lata, na początku naszej znajomości to on mnie uratował, ( mój ojciec był alkoholikiem i co picie to dostawałam lanie aż w końcu nałykałam się tabletek on mnie uratował a teraz robi mi to samo co kiedyś ojciec, co lepsze powiedział mi ostatnio że "nie dziwi się że ojciec mi to robił bo nigdy mordy nie mogę zamknąć"

No i mamy odpowiedz czemu to tolerujesz. Zostałaś wychowana w takim środowisku. Uwierz,że to nie jest normalne. Co z tego,że Cię uratował jak teraz chce Cię zniszczyć. Zasługujesz na kogoś lepszego.

Dziewczyno, fakt uratowania Cię przed ojcem nie czyni z niego bohatera. Teraz zmierza w dokładnie takim samym kierunku, jak Twój ojciec, a Ty zastanawiasz się, co robić? Niech zabawia swoje przyjaciółki tą wyszukaną forma okazywania uczuć, a Ty zawalcz o siebie.

Czujesz wobec niego jakiś dług,myślisz,że jeszcze mu się nie odwdzięczyłaś za ocalenie. Ale musisz patrzeć w przyszłość bo może już nie znaleźć się ktoś kto Ciebie uratuje od niego. Zakończ to.

Gość tak własnie gadają ofiary prze
-mocy domowej ...np moja matka !:O ..."zdaję sobie z tego sprawę ale z drugiej strony szukam też winy w sobie,..." JAKIEJ WINY JA SIE PYTAM?????!!!!!! chocmys mu nas rała w talerz nie daje mu to prawa do bicia ciebie i kogokolwiek ani więc twoja zazdrosć większa czy mniejsza ...ludzie !:O to wówczas na swiecie łaziliby sami z popodbijanymi oczami !