Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulaksa111

ile najwiecej zaplacilyscie za wizyte u fryzjera?

Polecane posty

Gość madziulaksa111

umowilam sie do najlepszego fryzjera w moim miescie. chce zrobic ombre hair, a jak wiadomo to nie jest prosty zabieg i wole nie ryzykowac. jak wiadomo za wizyte zaplace wiecej niz zwykle (licze, ze wydam minimum 200 zl). troche mi szkoda, ale mam nadzieje, ze efekt bedzie wart tych pieniedzy. a wy ile najwiecej wydalyscie i czy bylyscie zadowolone po wizycie?

Nie farbuje u fryzjerów, raz to zrobiłam i byłam wściekła. Płaciłam 120 zł, ale było to jakiś czas temu... Zamiast średniego blondu miałam ciemny brąz na głowie;/. Za obcinanie płace 15-20 zł. Jestem umiarkowanie zadowolona zwykle.

Gość madziulaksa111
tez zrezygnowalam z farbowania wlosow w salonach bo czesto nie potrafili dobrac koloru i efekt byl tragiczny :O troche sie zrazilam do fryzjerow i mam nadzieje, ze chociaz tym razem sie nie zawiode. jak dotad wlosy farbowalam sama w domu, ale sama nie potrafilabym zrobic ombe hair.

Gość lqqqqq
ombre hair jak wam się to może podobać, wystarczy spojrzeć na Edzię Górniak, wygłada koszmrnie

Gość lqqqqq
albo sablewska następny koszmar jak dla mnie to wygląda jak mega odrost i jeszcze te rozjaśnione końcówki są taki suche bleeeeeee

Gość Matylda Zawodowiec
200 zl (sciaganie koloru proszkiem, nakladnaie nowego i sciecie) ale bylo warto

Gość Matylda Zawodowiec
sablewska mi sie podobala, ale widzialam tylko jedno jej zdjecie w tych wlosach

Gość madziulaksa111
edyta gorniak zdecydowanie przesadzila z tym odrostem, ale spojrz na marine, kasie tusk. one maja zdecydowanie mniejszy kontrast i fryzura wyglada bardzo naturalnie :)

Gość Anulkaaaaaaggg
raz byłam u stylisty i wydałam 350 pln i żałuje do dnia dzisiejszego! podciął tylko końcówki a kolor taki sam położył, a chciałam odmiany!!! zero efektu, zero, zero!!! nigdy więcej! pieniądze wyrzucone w błoto

Gość madziulaksa111
co ci robila?

Gość HGFDS
260 ZL W BRZEGU DOLNYM...TAKA MALUTKA "MIESCINKA".... U PANI ELI:)ALE DOBRZE ROBI....WIĘC PŁACZĘ I PŁACĘ:((((((((( A JEST TO TYLKO FARBOWANIE JEDNYM KOLOREM I PODCIECIE WLOSOW DO RAMION....COZ ZROBIC......

Gość madziulaksa111
spieprzone ombre hair wyglada jak odrosty, a dobrze zrobione wyglada jakby slonce naturalnie rozjasnilo wlosy

Gość madziulaksa111
akurat ombre gorniak w ogole mi sie nie podoba. rozjasnione pasemka wygladaja jak popalone i bardzo zniszczone. na poczatku efekt byl dobry, pozniej zdecydowanie przesadzila

Gość HGFDS
CHOLERA!POSZUKAJ GDZIES Z PRAWEJ STRONY W JEJ TEMATACH....CHYBA 4 DO TYŁU.....TAM JEST OPISANE JAK ZROBILA TE OMBRE.... ALE POWTARZAM:NIE CHCIALABYM TAKIEGO EFEKTU KONCOWEGO.... ALE PODOBA MI SIE FOTKA Z TWOJA INSPIRACJA:)

Gość madziulaksa111
a mi sie ten efekt podoba i mysle ze o wiele ladniej jest jej w ciemniejszych wlosach

Gość Matylda Zawodowiec
w jakim miescie ten fryzjr autorko?

Gość ffgfhfgghjgkh
o matko wy macie nasrane w tych glupiach lbach, placic 200 zl za takie gowno... ja mam takie wlosy po lecie, koncowki jasne, przy glowie ciemne, ale debilki

Gość madziulaksa111
jasniejsze wlosy sa przy samych koncach. ja bym chciala miec jasniejsze gdzies od wysokosci uszow. bardzo podoba mi sie efekt ombre na wlosach kasi tusk. wyglada to bardzo naturalnie. http://www.forum.motokobiety.pl/files/kasia_tusk_3_812.jpg za to weronika rosati zdecydowanie na nie! http://3.bp.blogspot.com/-4qolq5iBpYE/TiACK1aVQLI/AAAAAAAAAAU/tKLsc4HXejg/s1600/ombre+hair+m3.jpg