Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttttttititititititi

CZY JEST SENS UMAWIAC SIE NA RANDKE W TAKIEJ SYTUACJI???

Polecane posty

poznalam goscia przez neta, mamy sie spotkac.. ale .. moje zycie to porazka, mam pelno osobistych problemow, i nie mam nic pozytywnego w glowie od wielu miesiecy :( jak sie z nim spotkam na bank bede narzekac albo opoiwadac smuty .. a wiem ze to odstrasza facetow wiec po co mam sie z nim umawiac :( ucieknie gdzie pieprz rosnie.. a w necie troche mu wspominalam o moich problemach ale to co innego pisac o nich a co innego na randce meczyc kogos tym. a nie wiem czy bede w stanie udawac super radosna i z humorem .. z reszta jaki jest sens udawac na randce?????

up

czy smutna / nudna randka to 100% zero szans na kolejną???? czy nie mozna polubic kogos na randce jesli ten ktos jest smutny czy cos???

Gość spotkaj się i
napewno w rozmowie wyjdzie ten temat,usiądźcie gdzieś w ustronnym miejscu i porozmawiajcie. warto się spotkac,bo takto będziesz zalowała za nie spróbowałaś. Głowa do góry,z kazdego problemu jest wyjscie,uda się z czasem,a będzie jeszcze łatwiej jak znajdziecie wspólny jężyk i będzie cię wspierał. Ja tak poznałam swojego przyszłego męża,tydzień po rozstaniu z męzem(ojcem dziecka) się poznaliśmy,pomógł mi przejsc przez rozwód i ten cały koszmar. Psychiczniee mnie wspierał,bez niego nie dałabym rady. Dziś jestesmy małżeństwem. Trzymam kciuki;)