Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemwciazy;/

5 miesiac,zatloczony autobus i dziwny bol w lewym boku -siniak?

Polecane posty

Gość jestemwciazy;/

Witam,jestem w 22 tygodniu ciazy liczac od miesiaczki.Jechalam dzis zatloczonym autobusem 9 km, byly tylko miejsca stojace.W pewnym momencie autobus nieco gwaltownie przyhamowal,troche sie zachwialam, nie mowiac juz o wysiadaniu z autobusa- na szczescie nie musialam sie za wiele przeciskac.Chodzi o to ze od tego wydarzenia boli mnie lewa strona brzucha na dole,jakby kolo jajnika? czuje sie jakbym miala tam siniaka,jednak na skorze nic nie widac. Czy to od tego zachwiania sie? Ide na usg pojutrze.

Gość ankapotupanka
podbijam,sama korzystam z zatloczonych autobusow i jestem w ciazy i nieraz sie boje

Gość jestemwciazy;/
czy to przez to chwilowe stracenie rownowagi tak mnie dziwnie pobolewa czasem? :/

Też jestem w 5mc, kłuje mnie w lewej pachwinie/boku brzucha jak za szybko maszeruje albo mam jakiś inny wysiłek. Ja myślę że to mięśnie albo jelito grube.

Gość jestemwciazy;/
Mama po raz drugi : a ja tak mam po tym feralnym autobusie, moze rzeczywiscie jakis miesien sie naciagnal...pod kurtka brzuszek ledwo widocznie wystaje dopiero,zreszta to chyba i tak by nikt nie ustepowal miejsca bo mojej rowiesnicy w 8 miesiacu z bardzo widcznym brzuchem nikt nie ustepowal miejsca ech...

Gość jestemwciazy;/
SweetMalenka13 dzieki za pomoc, o tym to nie wiedzialam...