Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matylda Zawodowiec

dzisiaj w koncu wymyslilam co na prezent dla rodziny. co myslicie?

Polecane posty

Gość Matylda Zawodowiec

dla 2 kuzynek (12 i 14) i kuzyna 21, wujka i ciotki dla rodzicow i brata Mam zamiar kupic 2 elektroniczne albumy na zdjecia. Myslicie, ze to fajny prezent?

Gość Matylda Zawodowiec
ok, ktos jeszcze?

ja bym chciała świeczke dostać ale coś czuje, że sama musze sobie sprawić prezent

Gość Matylda Zawodowiec
najlepiej z uzasadnieniem :P

Gość Hilarda
Mnie by nie ucieszył taki prezent, ale każdy ma inne potrzeby no i gusta też się różnią

Gość Matylda Zawodowiec
nie ucieszylibyscie sie na taki prezent? 2 prezenty i mam dwie "rodziny " z glowy :D troche nadszarpne budzet, ale gdybym kupowala kazdemu z osobna wyszloby pewnie tyle samo

Gość dobra macocha
kup im po tosterze na rodzinę :D z kuchni nie wyjda i przez najbliższe dni na śniadanie ,obiad i kolacje będą tosty:D np:Toster/opiekacz Adler AD 311 za 56 zeta:P

Gość Kubusiowaaaaaaaa
wg.mnie to glupi pomysl....kuzynki sa w mlodym wieku i powinny dostac cos co chca i cos co beda uzywaly w zyciu codziennym niz ksiazke elektroniczna na zdjecia....dla kuzyna tez bym wybrala cos innego...jedynie dla wuja i ciotki to moze byc odpowiedni prezent

Gość Matylda Zawodowiec
no wiec jezeli chodzi o mich rodzicow, jestem pewna ze prezent bedzie trafiony Nie mieszkam juz w domu i mama lubi miec rozlozone zdejcia naszej rodziny i zerkac sobie od czasu do czasu, jestem pewna, ze ja uciesza takie zmieniajace sie zdjecia m. in. mnie, tata tak samo natomiast nie jestem pewno co do kuzynostwa

Gość Hilarda
Poza tym sorki ale Twój prezent wygląda na nieprzemyślany, tzn nie starasz się trafić w potrzeby konkretnej osoby ale tylko mieć już to z głowy z głowy. Wszystkim to samo bez względu na wiek, płeć i zainteresowania

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Brat jest w jakim wieku??:)Dopiero teraz doczytalam,ze tez chce ta ksiazke zrobic dla rodzicow.....dla rodzicow i wujki oraz ciotki super ;pomysl...dla kuzynek i kuzyna nie....nie wiem w jakim wieku jest Twoj brat

Gość Matylda Zawodowiec
to nie jest ksiazka. chodzi mi o lektroniczny album, ktory mozna postawic i w ktorym zmienaj sie zdjecia. brat ma 26 lat. Mam ograniczony budzet, inne wydatki, brak pomyslow i czasu na szukanie indywidualne, wolalam kupic konkretna rzecz dla wszystkich niz pierdoly dla kazdego z osobna

Gość dobra macocha
kup im zwykłe albumy, elektroniczne źrą prąd bądź baterie:D

Gość Hilarda
ok rozumiem ale pytasz nas o zdanie i moje zdanie jest takie jak przedstawiłam. ja mam 26 lat i nie chciałabym dostać w prezencie ramki na zdjęcie na spółkę z mamą i tatą. Już pomijając fakt że z nimi nie mieszkam to i tak w tym wieku raczej już ma się osobiste rzeczy. Ale jeśli uważasz że brata to ucieszy - Ty go lepiej znasz.

Gość Matylda Zawodowiec
mysle, ze bratu sie tez bedzie podobac bardziej sie martwie o kuzynostwo, bo faktycznie nie jestem pewna czy nastolatki ucieszylby taki prezent

Gość Matylda Zawodowiec
co w takim razie zaproponowalibycie dla dziewczynek 12 i 14 lat? nie jestem pewna czy sie szczegolnie czyms interesuja, ich hobby to harcerstwo

Gość dobra macocha
mnie możesz kupić ten opiekacz:P

Gość Matylda Zawodowiec
sama sobie kup jak tak lubisz tosty :P