Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana maturzystka

Matura pytanie?! Co po 5 latach?ktoś wie

Polecane posty

Mam nie zdany jeden przedmiot ! I mam pytanie co bedzie gdy nie zdam przez kolejne 5 lat!? Czy wyniki uzyskane ze zdanych mi przepadają?!

pewnie że nie, po za tym sądze że dopiero po próbnej jesteś, nie przesadzaj więc, nie zdasz np z angola to za rok zdajesz tylko angol, nie informują was w szkole o takich podstawach??

Gość izuuuuuuuuulaaaaaaaaaaaaa
jak ja zdawałam maturę 5 lat to tak nam mówili- ze po 5 latach wyniki przepadają... nie wiem, czy była zmiana w przepisach! ale głowa do góry dziewczyno! dasz radę!

Gość tarantula.....
Po 5 latach przepadnie i będziesz musiała zdane przedmioty zdać od nowa. Ale nie ma bata żebyś 5 lat nie zdawała tego przedmiotu. Szczególnie, że co roku masz szansę w maju jak i w sierpniu na poprawce także masz podwójną szansę. I przez 5 lat to wszystkiego człowiek jest się w stanie nauczyć.

to zmienili to jednak? ale jakoś dziwnie w takim razie- no to po co jest te 5 lat?

no właśnie- zgadzam sie z tarantula

Gość tarantula.....
oj poziomka mylisz się. Tylko przez pięć lat człowiek ma możliwość dorobić niezdane przedmioty, a po upływie 5 lat nawet jeśli zdany był polski trzeba go zrobić od nowa.

Już cztery razy nie zdałam!także to nie jest takie chopsiu! Pracuje nie mam czasu sie nauczyć,zajmuje sie domem! Korki byłam ponoć za późno ! Teraz też mam inne zaległości życiowe do odrobienia już i też sie chyba nie uda kurwa!

Gość oo masakrra
A czy moge wiedzieć z czego nie zdajesz? bo to jest dość dziwna sytuacja.. Przeciez kobiety zajmuja sie domem, maja dzieci i robia nawet magistry i pną się jeszcze wyzej, wiec to taka lipna wymowka. Trzeba wziac sie po prostu do roboty.

Nie zdałam matmy nie umie jej, nie rozumie i mam psychiczny wstręt! :-(niestety

Gość tarantula.....
Matematykę zdajesz od 5 lat? Zaraz, zaraz. Pięć lat temu matematyka była przedmiotem dodatkowym nie miałaś obowiązku jej zdawać zatem dlaczego wybrałaś sobie ją na maturę skoro nie jesteś w niej dobra i kompletnie jej nie rozumiesz? Trzeba było na dodatkowy obowiązkowy wziąć sobie jakiś wos, biologię czy historię, albo drugi język. Po co brać matematykę, której się ni w ząb nie rozumie.

Chodziłam do Technikum Ekonomicznego! W szkole jakoś sobie radziłam dop był! Niestety jestem pierwszym rocznikiem który objęła nowa matura z obowiązkowa matma!

Gość tarantula.....
Obowiązkowa matematyka dla wszystkich została wprowadzona w 2010 roku, a nie 4 lata temu.

Gość właśnie...
więc nie zdałabyś jej w maju 2010 i co najwyzej sierpniu 2010....

Gość właśnie...
a nie chwila, wiec jeszcze maj 2011 i sierpien 2011 no to jednak moze byc 4 razy :P

no ale ona może podchodziła i do pierwszego terminu i do poprawki... to wtedy się zgadza,ze 4 razy