Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michaleqqq

jestem z dziewczyna 3 lata i

Polecane posty

Gość dziewczyna-narcyz
raz w roku hahahaha!

Gość Michaleqqq
wlasnie z jednej strony chce aby ona wybrala termin tego tzn ze chce czekac az ona zechce ale ile mozna czekac :( wacek mi uschnie hehe smiesznie brzmi

Gość Michaleqqq
ja mam 20, partnerka 18

Gość Michaleqqq
jedna osoba chociaz dobrze czyta i wie jaki wiek

rozbudziles ja? jak wqygladal ten sex oralny? ona tobie pewnie? ty pewnie leniwie czekasz na sex,a prawda jest taka,ze jak dobrze wymasujesz,wylizesz to bedzie prosic,zebys szedl dalej

Gość a pogon ja w pizdu :o
tyle teraz jest kurewek ze poruchasz migiem

Jeżeli ten powód z obawą wpadki jest prawdziwy, to ja się dziewczynie nie dziwię. Osobiście nie lubię dzieci, nigdy nie chcę ich mieć i gdybym wpadła, to byłaby to dla mnie tragedia. Z drugiej strony, gdybym naprawdę miała ochotę na konkretnego faceta, to wszystkie moje obawy poszłyby w cholerę.

Gość Michaleqqq
roznie to bywalo jednego dnia ja zaczalem 2 ona nie to ze ja robie a ona po tym odwdziecza ise .... zenada by byla

Gość dziewczyna-narcyz
hahaha szanuje sie dobre. a jak sie dziewczyna bzyka z facetem w kilkuletnim zwiazku to znaczy ze sie NIE SZANUJE?:D

wbrew pozorom w wieku 18 lat dziewczyna moze byc niegotowa...jak teraz mysle co ja czulam w wieku 18 lat i jak to wszystko wygladalo-farsa! kobieca seksualnosc powoli sie rozbudza dopiero

Gość Michaleqqq
a moze dopiero po slubie ? to bylby zwiazek jeden z niewielu hhahah w POLSCE a moze na euro bede mogl hm :)

Gość Matylda Zawodowiec
3 lata to dlugo, a skoro juz dawno jestescie po 18 to poiedzilabym, ze to wrecz nienaturalne Podejrzewalabym, ze strach przed wpadka jest wymowka. Moze jest asem (aseksualna osoba, czesc ludzi sie tak rodzi)

Gość Michaleqqq
asem ? czyli ze jak ze nigdy ?!?!

moja stara jak miala 19 lat to ja tak ruchalem az chlupalo, z chooja nie zlazila. Oczywiscie wpadlismy...to bylo z 9 lat temu. Teraz sie rozwodzimy...i chuj

Gość Matylda Zawodowiec
nie wiem czy nigdy, ale takie osoby nie odczuwaja wielkiej przyjmnosci z seksu. Moga zyc bez tego. Widziales ja kiedys podniecona?

Gość do tak szczerze
Czytaj dokładnie!!Oboje są już dawno po 18.Dla mnie z nią coś nie tak jest.Ja swojemu mężowi pierwszy raz dałam po 4 mies.1 stycznia:)

Gość dziewczyna-narcyz
widzisz autorze zycie jest niesprawiedliwe. ja bym mogla codziennie ona w ogole :D

Gość Michaleqqq
przez ponad 2.5 roku nic o tym nie mowilem ona czasem mowila po tym czasie ze chcialaby ale sie boi a ja mam swoje potrzeby

Gość ola z na wspólnej
nie martw się to kwestia hormonów - dziewczyna jest młoda i nie wie co to seks, strach przed ciążą to normalne - będzie trochę starsza to się zacznie wręcz puszczać że tak powiem jak w piosence - z autobusem arabów - ale ciebie nie zdradzi bo już nie będziecie razem po prostu źle chłopie trafiłeś - panna się oszczędza przy tobie za kilka lat nie poznasz dziewczyny tak się będzie wycierać w nią każdy

Gość Michaleqqq
na pewno nie ola tak nie bedzie. widzialem ja podniecona bo dochodzilo do tego ze robilem tkz'palcowki' i dochodzila

jesli on ma 20 lat,a ona 18,to niby jak oni sa juz dawno po 18stym roku zycia? to mlodzi ludzie,ona jeszcze w liceum.jesli sie boi,to uwazam,ze oral i petting wystarczy.maja jeszcze duzo czasu. nie wiem co sie tak bardzo zmienilo ostatnio..ja swoj pierwszy braz mialam w wieku 17 lat (to bylo 11 lat temu) i wtedy moje kolezanki mowilym,ze za szybko..teraz sie dowiaduje,ze jednak nie.

swiete slowa olu

Gość Matylda Zawodowiec
aaa skoro widziales ja podniecona i miala orgazm to chyba aseksualne nie jest

Gość Michaleqqq
ech

Gość Michaleqqq
zalaamaliscie mnie

dziewczyna sie boi wpadki i ma racje...po co przekrelac zycie? zapytaj czy nie chcialaby jakies polaczenia srofdkow antykoncepcyjnych-dla pewnosci.nie pchalabym sie w tabsy,to syf,libido spada