Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u mojej 3 latki -mega chorowit

pomocy plisss .jak zatrzymac katar ??!!!!!!

Polecane posty

wlasnie sie zaczyna jak go nie stopne to choroba i antybiotyk jak zawsze

Gość kocham hp
no to tak: wapno najlepiej Sanosvit, 2 razy dziennie po 5 ml, do tego dodaj za kazdym razem po 10 kropli Juvitu ( krople z vit C) albo Cebionu rutinacea junior 5 razy po 5ml pyrosal 2 razy dziennie, i najwazniejsze-jak masz jakis lek antyhistaminowy, clemastinum,flonidan w syropie badz zyrtec w kroplach -wg dawkowania jak w ulotce przez minimum 7 dni gdyby dziecko zaczelo kaszlec,daj drosetoux i syrop prawoslazowy gwarantuje ci ze ten zestaw dziala cuda:)

dzieki..no niestey nic nie mam w domu muse nabyc ale to dopiero jutro znajac zycie w nocy masakra

Gość kocham hp
ale antyhistaminy dla dziecka w syropie nie kupisz bez recepty niestety ja zawsze mam awaryjnie, z recepty od pediatry no i takie leki jak wapno, rutinacea, vit musiszmiec jesli masz w domu chorowite dziecko a moze masz lipe w saszetkach? chociaz tyle napotnie bys jej podala... kropelki olbas zeby nakropic na recznik/pieluche tetrowa i rozwiesic na kaloryferze w pokoju albo dac ze 2 kropelki na poduszke?? masz?

kurwa kurwa kurwa jest w ogóle takie cos mozliwe dzisiaj ost.dzien dajemy antybiotyk do nosa steryd !!!! zalcenia laryngolog -nie było wyjscia a ona dzis ma katar..no jak to mozliwe??!!!!

Gość podaj tacie zabawki
a może nasivin albo otrivin do nosa, ale że ma przy antybiotyku, to dziwne

Gość pampiczua
jak to jak?!!! tampaxa w nochol i po sprawie, co to za pytanie wogole, albo smarkaj az do bolu az watrobe wysmarkasz