Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrrrotka

Ratunku!co kupić 11latkowi za 100zł?????????????

Polecane posty

Gość Stokrrrotka

?????

Gość Stokrrrotka
Nie bo powie że nic! Daję słowo to u nas rodzinne!

Gość fixgaa22
gre komputerowa moze

Gość Stokrrrotka
Może kupie mu puzzle i wsadze tą stówę do torby obok czekolad które tez lubi??? żadnych rad nie dostanę?

Gość sdfghjkl
to zalezy czym sie interesuje.Mój 10 letni bratanek wyszukał sobie w necie jakis zestaw elektryka.

Gość parus
Zależy czym się interesuje i jaki ma temperament. Ja mojemu 12latkowi kupiłam diabolo. Jest bardzo energicznym chłopakiem i z pewnością kolejna gra komputerowa nie opanuje jego nadmiernej ruchliwości. Myślałam wcześniej o mikroskopie, ponieważ jest wszystkiego ciekawy. W tamtym roku dostał teleskop, ale za 100zł nie kupisz.

Gość Stokrrrotka
interesuje się komputerem i grami na konsole-ja nie znam się na tym ale wiem że ma wystarczająco tego i wszyscy starają sie zastąpić mu ten rodzaj rozrywki czymś innym...co robić?

Gość dfsfds
Ja nie mam pojecia co kupowac dzieciom, wiec dalam bratu 400zl, zeby od nas kupil jakies prezenty dla dwojki swoich dzieci, on lepiej wie czym one sie interesuja.

Gość Stokrrrotka
Ja wiem jedno jak ja sie interesowałam grą na klawiszowych instrumentach to szlag by mnie trafił gdybym pod choina znalazła same pianina i fortepiany poprostu chce sama coś wymyślic i sztywno ceny też nie zamierzam sie trzymac a co do mikroskopu i teleskopu to jestem otwarta i moge nawet wydać więcej byleby to było coś konkretnego bo ja w wieku 11lat oglądałam kratery w księżycu przez coprawda pożyczony teleskop ale jednak porządny.