Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12skizto

nie ma lekko

Polecane posty

me do not - te LO nas wykończy 😭 ja w weekend się muszę odstresować tak konkretnie bo teraz miałam najgorszy czas w moim życiu :(

Me do not. A czemu rodzina przyjeżdża do Ciebie? nie byłoby prościej, gdybyś to Ty do nich pojechała?

To się 12 wyszalej i odstresuj w łikend i za mnie :) Lomu - dużo by gadać, ale przyjmuję wszystko na klatę i zaczynam zapierdalanie :(

A przyjeżdżają tylko na weekend, czy aż do świąt zostają (o zgrozo) ?

Na łikend tylko, a przynajmniej mam taką nadzieję. Ja się nie doinformowałam ! Ach, muszę się upewnić :)

do mnie ojciec przyjechał i teraz ciągle mną dyryguje i po kontach rozstawia. A ja już taka do samowolki przyzwyczajona jestem. wrrrr

ale ta Millitarious. cyka dostala :) boi sie mnie haha glupia maila tam miala przy foto. to mozna ja namierzyc. zal mi ze ja wyzwalem z tym nochalem, ale nie potrzebnie kozaczyla :(

Generalnie to ja mam luźnych rodziców i mogę robić co chcę, ale jak są razem to już mam raczej ciężko, haha. Z mamą :D

"boi sie mnie haha " Wertyp, aż tak straszny nie jesteś, żeby się Ciebie bać...

Pół Kafe jest ze Śląska. W każdy razie to żeńskie pół ;)

Bez obaw. Nie jestem straszna :classic_cool: Tylko Wertyp mną pogardził, a tak to reklamacji i zazaleń nie było.

Mnie przeraża to, że mogę codziennie mijać dużo ludzi z kafe i mogłam przecież Ciebie 12 minąć na ulicy i nawet o tym nie wiedziałam. Dziwny jest ten świat, ach...

no właśnie ja się czasem boję, że ktoś mnie pozna. Najgorzej jest z nauczycielami. Czasami jak na mnie patrzą to mi sie wydaje, że w głowie mają ''Skizto znowu kapa, siedzi przed kompem i napierdziela na kafe'' :D:D:D:D

Wyjdziesz z kotem na spacer i Cię rozpoznają, Me do not ;)

ale w sumie to miła tu jestem i grzeczna. Wszyscy z mojej klasy wiedzą jaki mam tu nick i na infie czasami nawalmy posty, haha. Także chyba złudnego wizerunku tu nie stworzyłam skoro nikt ze znajomych mnie tu nie obsmarował :D:D Jedynie stwierdzili, że to forum jest pojebane i obrzydliwe. :D:D

Lomu haha :D A to jest martwe czarne kote, jak to określiła pewna pomarańcza. Ja nikomu nie mówiłam, że tu jestem, nie podawałam nicka nigdzie, bo głupio byłoby mi chyba. Nie mogłabym tak swobodnie pisać myśląc, że ktoś, któ mnie zna może czytać to wszystko. I nie o to chodzi, że kłamię czy coś, tylko o tą wolność słowa właśnie :)