Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojoj

jak sie tu nie przejmowac wszystkim??

Polecane posty

Gość ojojojojoj

Moi drodzy kafaterianie. Jakby sie tu nie przejmowac byle glupota?? Jestem bardzo mocno niesmiala i przewrazlliwiona albo raczej nadwrazliwa i wszystkim sie przejmuje. Z wiekeim jest co raz gorzej po prostu sie wszystkiego wstydze i matwi mnie opinia innych jakby tu sobie przemowic do glowy;)

Gość olesiaaa
zapewne masz duzo kompeksów?

ja tak m9ałam w wieku 15 lat.teraz ide jak taran i mam wszystko w głebokim powazaniu co kto o mnie mysli

Gość ojojojojoj
no wlasnie nie mam kompleksow

Gość ojojojojoj
a co zrobilas ze stalas sie taranem?? jak sie przekonalas zeby sie zmienic?? bo ja ciagle probuje i nic nie moge sobie przemowic do lba

nic nie robiłam .po prostu stwierdziłam ze nie jestem pepkiem swiata i ludzie maja swoje wazniejsze problemy niz ,,obczajanie mnie'',bo z reguły niesmiałym sie zawsze zdaje ze kazdy ich obserwuje i ocenia itp.Teraz po prostu walcze o swoje ,mowie co mysle ,zachowuje sie jak chce-co nie znaczy ze obrazam innych ale ze nie przejmuje sie ich opinia i tyle

Gość ojojojojoj
No ja wlasnie tez daze do tego ale cos pokretnie;p po prostu nie moge sobie tego wbic do glowy;p

ojojojo bedzie dobrze.pewnie jestes baardzo młoda a to normalka w Twoim wieku.

Gość znerwowana babka
tez tak miałam a teraz majac 30 lat lecze sie na nerwice. Niestety to cie wykończy psychicznie

Przejmujesz sie opinia innych?Co człowiek to opinia-nikomu nie dogodzisz-jedni Cie beda lubic inny nie ,jednym bedziesz sie podobała innym nie .Badz soba nic na siłe i pomysl ze nie ma sensu przejmowac sie czym na co nie masz wpływu.Pozatym nawet jesli zrobisz jakies głupstwo,gafe to uwierz -tylo Ty rozpamietujesz to potem długo -inni zapomna po 15 minutach.I o co tu sie martwic i czym przejmowac?Przejmuj sie wtedy kiedy bedziesz miała o co,jak bedzie konkretny problem a nie pierdołami i na zapas.

Gość ojojojojoj
Dziekuje Wam:* ale ja znam te techniki ja tez czesto mysle ze to glupstwo ze i tak czeka nas smierc;p chodzi mi o to ze u mnie to dziala na krotka chwile i nie chce sie osadzic w moim mozgu;p i co do opinii ludzi to ja to wszystko wiem i tak mysle ale nie umiem sobie przetlumaczyc;p ah ciezko bo te moje problemy biora sie poniekad z takiego jakby "narcyzmu" i perfekcjonizmu. Jak to ja moge cos zle zrobic?? TRAGEDIA:P i sila rzeczy nic nie robie i patrze jak trace milion okazji;p dzieki Wam dziewczyny ze dajecie dobre rady