Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedswiatecznagoraczka

Macie juz choinke?

Polecane posty

Gość jaaaaaaaa,,,
ja swojej firmy nie mam, przed wigilia wyobraz sobie wolnego tez nie mam dlatego pewne rzeczy przygotowuje w weekend poprzedzajacy swieta i mroze. Jedzonko jest pyszne, wszyscy sobie je chwalą dlatego m.in gotowaniem zajmuje sie ja. Twojemu kotu swiezo ugotowane pierozki, z pewnoscią tez smakują, wiec wszyscy sa szczesliwi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szabada
wy bardziej się wczuwacie niż ja heheh myślicie że ja próbuje wam pokazać jaka jestem idealna. na oczy was nie widziałam więc co mnie wasze zdanie interesuje ja was podpuszczam zebyscie się podniecały i próbowały sobie udodnić że nie jesteście takie złe mimo że gotujecie na 2 tyg przed

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Widzisz, szabada, gołąbki na święta, a i owszem - Z KASZĄ I GRZBAMI- ponieważ każdy region ma swoje tradycje i swoje potrawy,poza tradycyjnymi! Taka oto nowinka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szabada
pierogi ruskie na święta może jeszcze kotlety mielone z buraczkami?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
AgataHa, no cos ty to prawie skandal te golabki:D:D to sie nie miesci w glowie szabada i w procedurze food procesora:D:D:D:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
odpuszczam tą dyskusję, szkoda, bo autorka chyba nie miała na myśli rozwinięcia wątku mrożonego jedzenia,ale mam nadzieję, że dowiedziała się tego,czego chciała :) dobranoc wszystkim, mrożonych snów :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szabada
rety, nie dość że odmrażane to jeszcze pierogi ruskie które sie je raz w miesiącu i gołąbki te same potrawy od 20 lat, plus oczywiście sałatka jarzynowa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaa,,,
szabada ic spac kobieto bo chyba nie widzisz jak sie kompromitujesz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tak i schabowe do tego,coś Ty,nie słyszałaś o nowym trendzie? Mogłabyś też to przygotować w "food procesorze" :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szabada
rety jakbym miała jeść odmrażane gołąbki i ruskie na święta to już wolałabym na wycieczkę polecieć

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szabada
agataha a ty już ponoć odchodziłaś? tak sie podniecasz że nie możesz się oderwać od komputera

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przedswiatecznagoraczka
Ona ma takie troche staroswieckie podejscie:) Jakbym moja babcie sluchala. Pamietam jak kilkanascie lat temu w dzien Wigilii stala caly dzien w kuchni, a siadajac do kolacji nie miala juz sily aby chociaz posmakowac kazdej potrawy po lyzeczce... Dzis, babcia smieje sie z tego jaka glupia byla:) Babcia zmadrzala, ma 78lat:9

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaa,,,
jestes starą panną?:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaa,,,
to swoją drogą dosyc smutne ze są ludzie ktorzy mogą dowartosciowywac sie tylko wirtualnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szabada
hehe śmieszy mnie jak się podniecacie tym co piszę jak próbujecie mnie złapać za słówka a nawet nie wiecie czy to co piszę jest prawdą, czy w ogóle przygotowyję jakąkolwiek wigilię, czy w ogóle jestem kobietą wyluzujcie bo wam się ciśnienie niepotrzebnie podnosi zamiast tracić czas na forum idzicie lepiej mielone na wigilie rozmrażać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przedswiatecznagoraczka
oj dowiedzialam sie:) I to duzo:) Milej nocy wszystkim:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaa,,,
przedswiatecznagoraczka szabada nie jest staroswiecka. Ona ma swoją firmę i food procesor ktory wszystko robi za nią. Nie zapominaj o tym

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szabada
oj dziewczyny, energi żeście tyle spaliły a ja w ogóle nie jestem tym kim wam się wydaje także na drugi raz mniej spinania

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szabada
uśmiałem się tu z was jak bardzo bronicie swoich mrożonych gołąbków

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaa,,,
normalni ludzie wchodzą na forum zeby pogadac/wymienic sie pogladami. Bez znaczenia czy mowisz prawde czy nie. Jesli masz az tak nudne zycie i zatrzymalas sie w rozwoju emocjonalnym na poziomie gimnazjum wymyslajac bzdury tylko po to zeby sie dowartosciowac, to nie zmienia faktu ze jestes żałosnym człowiekiem:) kto by pomyslam ze mozna byc dumnym z tego ze je się pierogi z kapustą:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaa,,,
Nie sadze bys zauwazyl/a ze robił z siebie coraz wiekszego pustaka:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja tez wolę wcześniej na spokojnie. Kucharą nie jestem a jak coś mi nie wyjdzie to mam czas na poprawki i czas do świąt tak radosniej mija jak wcześniej się zacznie. A nie w wigilię od rana w garach kolacja mycie garów i nic się nie chce tylko do lóżka... A tak na spokojnie wszystko bez stresu i napięcia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Choinka bedzie dzis bo dostajemy od lesniczego :) ale ubierzemy ja w weekend bo Córka jeszcze musi sie oswoic z nową rzeczą w domu :) Mam nadzieje ze choinka na nia nie spanie :) To jej druga wigilia ale poprzedniej i tak nie pamieta :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Święta są po to zeby z rodzina je spędzić a nie w garach siedzieć. Ja tez mam gołąbki i to normalne goście przychodzą to co mam im podać kalmary z grila? Jesteśmy polakami i jemy nasze potrawy. Nie mam czasu raz w miesiącu gołąbków robić a na święta tak czas sobie rozkładam ze mogę je robić.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość chwilowa emigracja
akurat bigos np. jest duzo lepszy po rozmrozeniu. ja wlasnie mam juz zamrozony bigos, pierogi, uszka i golabki i sernik od meza babci jak bylismy ostatnim razem w Polsce.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×