Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2121

czy moze mi ktos w koncu odpowiedziec na moje pytanie...

Polecane posty

Gość kasia2121

9 grudnia pomoglam swoja reka dojsc chlopakowi, po czym on mial erekcje nie wiem jak to napisac. Przed powiedzial zebym wyjela reke ja to zrobilam, i on wtedy doszedl. Pozniej powiedzialm mi ze nie wie czy cos bylo za nim wyjelam reke tzn nie wie czy poleciala mu wczesniej sperma. On wogole mnie nie dotykal, gdy wrocilam do domu od razu umylam rece w plynie i zimnej wodzie nastepnie zmienilam szybko bielizne nie dotykajac za bardzo jej. i teraz sie martwimy z moim chlopakiem czy moglam wpasc dodam ze nie ditknelam swojej. prosze o szybka odpowiedz. boje sie bo ostatnio boli mnie podbrzusze, mdlosci mam i plecy mnied bola mam rowniez oplawy. czy to moze byc ciaza dodam ze mam nie regularnea miesiaczke, teraz powinnam miec 21 grudnia. czy to ciaza pomocy? dodam ze wczesniej mialam troszke inna sytuacje tzn tylko ocieranie sie i bylo to 28 listopada i zrobilam dwa testy i wyszly negatywne, no ale teraz wynikla ta sytuacja opisana u gory i nie wiem a ten drugi test robilam 10 grudnia i wyszedl negatywnie. czy moge byc w ciazy?

Gość :O:o:O;O
TAK BEDA BLIZNIAKI TĘPA DZIDZO:o:o:o

Gość kasia2121
pztam powaynie bardzo was prosze nie zarujcie sobie z tego.

zakładałaś już tu temat pare dni temu i dostałaś milion odpowiedzi, ode mnie też, że od tego się w ciażę nie zachodzi, przestań panikować i sie dokształć zanim się za macanie weźmiesz

Gość kasia2121
najlepiej tylko krytykowac...

no sory ale dzieci które myślą że będzie ciąża od zjazdu na ręcznym nie powinny w ogóle sie brac za macanki tylko raczej za książy od biologii z liceum, nie ma ciąż od takich zabaw jakie wy uskuteczniacie, dotarło w końcu? to jest normalnie horror żeby dzieciarnia która pojęcia nie ma o niczym brała się za jakiekolwiek czynności seksualne

Gość kasia2121
ja wiem ale poprostu sie boje dotarlo

Gość Kłoliberek
A czy ta bielizna była bawełniana? Bo jeżeli tak to mogło dojść do zapłodnienia..inna sprawa gdyby była flanelowa tudzież barchanowa wtedy to jest wykluczone.

jakbyś wiedziała to byś się nie bała bo byś miała świadomość, że nie ma szans w Twoim wypadku na ciążę, nie ma szans na zapłodnienie bo nie było ku temu warunków, skoro sie boisz to znaczy że NIE WIESZ jak to wszystko działa a skoro aż tak się boisz że sobie robisz wkręty mimo, że nie ma kompletnie na nic szans to znaczy że jeszcze nie jesteś dojrzała to takich zabaw i radze odpuść sobie :o

Gość kasia2121
cyz to wogole ma znaczenie jaka bielizna.... ale inni pisali ze mozliwosc jest.

Gość kasia2121
blagam czy to ma znaczenie _

NIE MA MOŻLIWOŚCI, inni tak pisali bo sie z Ciebie pewnie nabijali... jak Ty nawet kontaktu ze spermą nie miałaś to jak chcesz być w tej ciaży? i widzisz, pojęcia nie masz o tych sprawach i dajesz sie wkręcać na forum że możesz od czegoś takiego zajść... może lepiej sama sie ogarnij w tym temacie to będziesz na takie pytania umiała sobie odpowiadać sama

Gość kasia2121
jak nie mialam kontaktu ... prawdopodobnie byl jak robilam to reka i moglo cos pocieknac.

Gość oczywiście że zaszłaś
jaka ty jesteś tępa sztuka...;/

a masz cipę na ręce? sama napisałaś że ani on nie dotykał Twojej pochwy, ani Ty jej nie dotykałaś tylko umyłaś ręce, własnie o to mi chodzi, przecież logiczne że pisząc iż nie miałaś kontaktu ze spermą chodziło mi że ona nie znalazła się w Twojej pochwie ani nawet w jej pobliżu

Gość ty dzieciaku
idz spac a nie dupe trujesz,jest duza szansa na ciaze jezeli chlopak mial "erekcje"Buahahahaha!Nie wiedzialas o tym?Jak facet ma erekcje to sie od razu zachodzi w ciaze!Nie wiesz ze plemniki lubia skakac?napewno to ciaza!

Gość kasia2121
myslisz ze to takie proste jak o niczym innym sie nie mysli...

to że cały czas o tym myślisz świadczy tylko o tym, że na macanki jesteś jeszcze za smarkata, nie ma żadnych szans na ciążę w tym wypadku, a to że cały czas sobie tą ciążę wkręca to dowód na to, że nie masz zielonego pojęcia o jakichkolwiek formach współżycia, o swoim własnym ciele również

Gość kasia2121
czyli mam juz sie nie zamartwiac_

masz już sie nie zamartwiać i masz już sie nie macać z chłopakiem bo to nie jest dla gówniarzy :o

Gość kasia2121
dzieki.