Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosiedziejeztymswiatem

Kto wymyślił taki portal?!!!!!

Polecane posty

Dziś po południu, wracając z pracy byłam świadkiem bardzo przykrej sceny na przystanku autobusowym. Trzy dorosłe osoby i nastolatka bardzo głośno się zachowywały, mężczyzna po 40 krzyczał na- jak mniemam- swoją nastoletnią córkę, kobieta w podobnym wieku - pewnie matka- przytulała ją, natomiast małolata tak bardzo płakała, że aż ją zatykało. Złapało mnie to za serce szczerze mówiąc no i zadziałała zwykła, ludzka ciekawość- podeszłam bliżej. Wychwyciłam z rozmowy, że dziewczyna była molestowana przez chłopców z klasy (chyba), tłumaczyła (ciężko było ją zrozumieć przez ciągłe zanoszenie się płaczem) że to przez zdjęcia jakie wymieniła z chłopakiem, poznanym na czacie. Wspomniała że zdjęcia miał zachować dla siebie a "dał" na wiochę. Zastanawiałam się co to jest ta wiocha, chwilę temu dosłownie sprawdziłam i nie mogłam uwierzyć własnym oczom! To jest portal mający na celu szydzenie z ludzi, pełen chorego gówniarstwa, które ekscytuje się tym, że ktoś jest gruby czy po prostu, nieszczególnie urodziwy, pisząc przy tym mnóstwo wulgarnych komentarzy. Tam są tysiące zdjęć skradzionych z naszej klasy czy facebooka, z resztą portal ZACHĘCA! Do kopiowania cudzych zdjęć z serwisów społecznościowych, bez zgody ich właścicieli!!!! Na miłość boską! JAK TO JEST MOŻLIWE, ŻE TAKI SYF ISTNIEJE????!!!!!!!!!! Kto była takim sk...em za przeproszeniem, żeby stworzyć taki serwis i żerować na cudzej krzywdzie?? Niektóre moje znajome z pracy, opowiadają o swoich nastoletnich dzieciach i tym ile przesiadują na portalach społecznościowych, o tym że ciągle dodają zdjęcia i mają ciekawe znajomości.. włos się na głowie jeży, że któraś z moich znajomych może być podobnie doświadczona jak ta rodzina na przystanku. Przecież wśród małolat nietrudno o takie rzeczy! Zemsta, zazdrość - po prostu głupota, mogą doprowadzić do tragedii. Błahy z pozoru żarcik, polegający na wstawieniu czyjegoś zdjęcia z chamskim komentarzem, może doprowadzić nawet do samobójstwa!!!!!! Czy właściciele tego portalu mają o tym pojęcie? Co to za ludzie? Czy wy korzystacie z tego portalu? Zdarzyło wam się znaleźć tam wasze zdjęcia? Zajmuję się prawem i szczerze mówiąc, nie wierzę, że portal jeszcze istnieje a właściciele portalu dobrze się mają i kpią sobie z prawa i ludzkiej godności.

Boli mnie to bo na polowie fotek jest moja podobizna :(

Gość a po cholerę ludzie wystawiają
do internetu zdjęcia, które ich kompromitują? Niech sobie robią i trzymają w albumie. I nie chodzi o to, że ktoś jest gruby - i nie o to,że zrobił idiotyczne zdjęcie - tylko że znalazło się one w internecie!

człowieku, po co podpisujesz się moim nickiem, co chcesz osiągnąć? Zrobić z siebie kretyna? To gratuluje, udało się.

"do internetu zdjęcia, które ich kompromitują? Niech sobie robią i trzymają w albumie. I nie chodzi o to, że ktoś jest gruby - i nie o to,że zrobił idiotyczne zdjęcie - tylko że znalazło się one w internecie!" Tak, taka urodziwa jesteś? Ciekawe... widzisz, tam trafiają osoby mało urodziwe bo mają prawo mieć konta na portalach społecznościowych i dodać tam swoje zdjęcie, jak każdy człowiek. Ani roznegliżowane czy podobne, tylko zwyczajne zdjęcia twarzy to oznacza, że należy z nich szydzić? Może mają się w piwnicy zamknąć i nie wychodzić na świat?