Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszcze nie mgr

Problemy młodzieży i ludzi młodych - jakie znacie?

Polecane posty

Gość zezowata baba
żal mi was małe ludziki nie chcę nikogo obrazić i pisze ogólnie jesteście w trąbę puszczani i nie wychodzicie po za myślenie innych według autorytetów żyjecie i myślicie a wasze jestestwo ogranicza się poważaniem po innych debilach którzy chcą ogół ograniczyć i udało się im ograniczyli jesteście większością

Gość Jeszcze nie mgr
W imieniu większości dziękuje i żegnam :)

jeszcze ie mgr - faktycznie na wsi jest inaczej . Dzieci dorastają w szalonym tempie , z roku na rok granica za którą zostawiają dzieciecy świat drastycznie się cofa. Nie jestem żadnym psychologiem czy też psychiatrą ani nawet socjologiem.Posiadam jedynie zmysł obserwacji ,lubię pomagać ludziom niezależnie od wieku ,sama mam nastolatka i bardzo dużo rozmawiamy ,do tego czytuję i pisuję tutaj gdzie gro osób ma po lat naście i dla nas z pozoru błahe problemy dla nich są końcem ich prywatnego świata. A panią zezowatą proszę o pilną wizytę u ginekologa celem natychmiastowej sterylizacji,bo ja nie chcę za naście lat słuchać o samobójstwie dziecka ignorowanego przez matkę . Tymczasem pozdrawiam i dobrej nocki :)

Gość Jeszcze nie mgr
rolusiakrak dobranoc i dziękuje za rozmowę na poziomie:)