Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak raz pomyślałam

Za ładna?!

Polecane posty

Gość 1586432
masz ochote popisac na gg?

Gość ciekawski Johnyyew
fff4wfgw

ja mam tez ten problem tez autorko, moj byly wciaz mi powtarzal i powtarza ze jestem dla niego za ładna, mialam wrecz poczucie winy ze siaralam sie mimo to o siebie dbac. To samo moji inni poprzedni faceci, ale z nimi to bylo tak ze to ich znajomi , choc mnie znali i lubili, nie wierzyli ze "taka dziewczyna" moze byc ze "zwyczajnym chlopakiem" z milosci. Sek w tym ze ja nie lubie pieknisiow i zawsze wybieralam zwyczjnych chlopakow, takiego tez tylko moge pokochac. Z wiekiem zaczynam sie cieszyc tym zainteresowaniem, zawstydzeniem w mojej obecnosci. Uroda czesto pomaga w zyciu, wystarczy pokazac ze jeste sie milym i serdecznym a ludzie sie ciesza ze poznali kogos kto jest ladnym i dobrym czlowiekiem.

Gość Wczorajsza autorka
Nie, za dziesięć minut idę spać, jutro do pracy :-)

Gość Wczorajsza autorka
Mnie ludzie zwykle pytali, czy się uczę, bo pewnie nie muszę (w sensie, że zarabiam ciałem). Ale zwyczajnie miłych też się zdarzało. Nigdy nie miałam okazji wbić się w dumę, za dużo pięknych, zadbanych, miłych dziewczyn ze mną studiowało.

no to trafialas na debili, mnie nikt nie podejzewal nigdy ze jestem protytutka bo przeciez prostytutki nie sa piekne? no nie wiem, nie znam sie na prostytutkach :> w kazdym razie wspolczuje CI

Gość 1586432
aniam.m-a Ty ile masz lat?

Gość Wczorajsza autorka
No nie wiem, kiedy miałabym to nawet robić, przecież w nocy śpię :D no skoro nieładne, to może jest w tym głębszy przekaz :D

Gość 1586432
wiecej niz 25?

Gość taka prawda....
dziewczyna nie moze byc samotna bo jest za ładna, facet tez nie bedzie samotny bo jest za przystojny, za bogaty itp takie teksty ze jestes samotna bo jestes za ładna to zwykle brednie🖐️

Gość Wczorajsza autorka
I ja tak pomyślałam. Przecież to nierealne. Musiałam strasznie się zmienić przez ostatnie pół roku :-(

Dlaczego wszyscy ktorzy uwazaja sie za ladnych i inteligentnych czyli wiekszosc na kafe nigdy nie wklejaja zdjecia? podejrzana sprawa

Gość Wczorajsza autorka
Dlatego, że nie każdy chce, żeby jego zdjęcie po wsze czasy gdzieś się plątało po internecie? I skąd po raz kolejny przypuszczenie, że uważam się za piękną i mądrą? :D powinnam już spać. Niedobrze, niewyspanie nie pomoże mi w pracy.

po1 nie umiem tu wtsawiac zdjec, po2 pisze tutaj ANONIMOWO i zwierzam sie z prywatnych spraw, to chyba normalne ze nie chce aby mnie ktos rozpoznal?

Gość 1586432
a jak tam w nowej pracy?