Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asadasadas

Mam 25 lat. Umowilibyscie sie z 17latkiem ??

Polecane posty

Gość asadasadas

oczywiscie chodzi o takie blizsze kontakty,nie zwiazek. odwazylybyscie sie?

Gość skończył 15 lat więc
już może uprawiać seks;)

Gość bon appetit30
Moim zdaniem to przepaść dzieli takie dwie osoby. Jedna np. po studiach a druga nawet LO nie skończyła. Zależy jaki jest ten 17latek? A co do związku to ja mam prawie 31 lat a mój men prawie 25. :)

Gość asadasadas
nie chodzi o zaden zwiazek po prostu dla sexu on niewyzyty prawiczek ja samotna,spragniona stara panna

oj tam bzdury pleciecie jakby ten 17 latek miał 185 cm albo nawet 180cmfajne ciało, ryło, ciuchełe i auto to byście opśliniły sie na jego widok jak prawik na widok arbuza

Gość asadasadas
na razie znam go tylko przez neta...on jest tak napalony na mnie ze zaczynam sie nawet troche bac ;D Ale z drugiej strony sie ciesze ze w koncu ktos mnie bedzie zaspokajal Ajc,juz sie nie moge doczekac

Gość napalony 17sto latek
I bardzo dobrze, ze sie boisz. Zabije cie, a nastepnie wykorzystam 🖐️

Gość Daj spokój...
Tak nisko upadłaś by sypiać z 17latkiem?? Znajdź chłopa z twojego przedziału wiekowego a nie podniecaj się niby napalonym gówniarzem.

Gość Daj spokój...
Haha no może i minuta i po sprawie. A po tym ucieknie na śniadanie do mamusi :/

Gość Lilka2_5
Co ty za głupoty pleciesz. 25 lat to jeszcze nie stara panna! Z jednej strony staram się Ciebie zrozumieć, jeżeli chłopak jest przystojny, a Ty napalona. Z drugiej strony czy nie lepiej poszukać sobie kogoś w swoim wieku? No chyba, że jego młody wiek dodatkowo Cię kręci. Jednak uważałabym bo Ty możesz się przy tym dobrze bawić, a co będzie jak chłopak się zakocha?

Gość Dr Natalia Genitalia
ja mam 22 lata i mam pociag do bardzo mlodych chlopakow. Tzn teraz jestem w zwiazku i nie mysle o seksie z innymi, ale wczesniej mialam wrecz odchyly do takich mlodziutkich :) oczywiscie ebz przesad, mysle,ze 17 to takie minimum ;p

Gość asadasadas
Kreci mnie fakt ze jest taki mlody i zniewiescialy. Jak sie zakocha to trudno,nie mam nic przeciw moge byc z kims nawet tylko dla samego sexu i traktowac normalnie jak partnera byleby mnie zaspokajal lepszy mlodszy napalony niz stary zgred impotent