Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nathalija

Lekarz bez badan stwierdzil poronienie -.-

Polecane posty

Gość Nathalija

Powinnam byc w 8 tygodniu ciazy (6 tydzien od zapoldnienia) przed wczoraj dostalam lekkiego krwawienia bylam...wczoraj od godziny 13 dostalam obfitego krwawienia krew jest czerwona podchodzaca pod kolor czarny-.- dzisiaj tez mam obfite krwawienie...-.- polowa osob mi mowi ze do 3-ech miesiecy moge miec jeszcze miesiaczke... a slyszalam ze przy poronieniu ponoc straszne skurcze i bole pod brzusza...ja zadnych objawow nie mialm... jezeli to poronienie to dodzwonic sie do ginekologa nie moge od wczoraj ; // i czy mozliwe zeby to byla miesiaczka jezeli ostatni raz mialam 23 pazdziernika i skonczyla mi sie 28 .? Fakt faktem niby mi sie spoznij te dwa tygodnie ale moje przyjaciolki ktore urodzily powiedzialy zebym byla dobrej mysli ze nie ktore tez tak mialy i to byla miesiaczka... powiedzcie mi jak mam myslec.??

Gość no ro to
żadne krwawienie a już tym bardziej obfite nie jest normalne w ciąży. Niestety ale bez badania usg nikt nie stwierdzi co się stało u ciebie. Koniecznie do lekarza musisz się dostać.

Gość a ja.....
dziewczyno, ile razy jeszcze założysz ten temat?? Przecież to normalne, że bez badań nikt nie stwierdzi poronienia, a ty swoje. Zamiast stanąć na rzęsach i ratować tę ciążę Ty od 3dni siedzisz na kafe. Ja bym już we wtorek przyjechała do Polski, albo znalazła prywatnego lekarza, a nie liczyła na cud

Gość Nathalija
wczedzie musze sie rejestrowac i czekac do tygodnia az mnei lekarz przyjmie ; // dzwonilam od wczoraj do ginekologa zeby sie zarejestrowac nie odbiera ; // i nie od 3 dni tylko od 2 a do polski nei moge jechac w tej chwili i zreszta jak bym jechala do polski musialabym placic ; //za kazda wizyte u lekarza -.-

Gość jjjjjjjjjjjjj
a do szpitala ???

Gość no ro to
pisała już że była w szpitalu i tam uznali że poroniła i kazali jej iść do gina.

Gość jeśli to
była ciąża biochemiczna, to przy poronieniu skurcze wcale nie muszą być jakieś bardzo silne- wiem, bo sama to przeżyłam- owszem łapały mnie skurcze, ale nie były aż tak bardzo bolesne, gdyby nie fakt iż wiedziałam o ciąży, to pomyślałabym że to poprostu silniejsze bole okresowe

Gość tyś taka durna czy prowokator?
"jak bym jechala do polski musialabym placic ; //za kazda wizyte u lekarza" A to wszystko wyjaśnia. widać wielkie twoje zmartwienie utratą ciąży:Opołóż się, odpocznij- na tym nie stracisz żadnej kasy:O Wyobraź sobie,ze w Polsce są lekarze na NFZ. zresztą- z krwawieniem w ciąży przyjmie cię każdy szpital

Gość mialam dokładnie to samo
43 dc, czyli już początek 7 tc (cykle mam regularne co 28 dni) wstaję rano i widzę, że krwawię właśnie na ciemno-czerwono, bordowo gdy pojechałam na ostry dyżur i lekarz mnie zbadał, zrobił usg stwierdził, że to musiała być ciąża biochemiczna, bo niczego nie było widać już na usg ból brzucha zdecydowanie nie był wtedy jak skurcze porodowe wiem, bo urodziłam jeszcze dwoje dzieci, a teraz jestem w kolejnej ciąży poza tym w Polsce, na ostrym dyżurze za nic nie płacisz, bo jako ciężarna jesteś już ubezpieczona

Gość Nathalija
Jedziemy do polski z chlopakiem bo ani ja ani on nie mozemy juz wytrzymac moj ginekolog nie odbiera -.- dzis po poludniu wyjezdzamy