Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swieczuszka25

cyberseks, a rzeczywistosc?

Polecane posty

Gość swieczuszka25

hej! pytanie do Was. od kilku m-cy spotykam się z pewnym chłopakiem. Wcześniej traktowałam go tlyko jak kolegę i nie pociągał mnie, w ogole. Teraz bywa,że mam ciarki na plecach gdy mnie przytuli na "dzien dobry". Wiem,ze mu siępodobam. Wczoraj oznajmił przez tel.,że b.boi sie odrzucenia ale ze sie zakochuje we mnie... I ja się tego boję ,bo jak do tej pory nie stworzyłam udanego związku. Zwykle faceci skakali w bok;/ Nie ufam już facetom! On sięb.stara. Dzwoni do mnie. Robi prezenty, po prostu jest. Teraz wyjechałam do pracy do innego miasta. Napisał mi,że gdziekolwiek będę - on zrobi wszystko aby móć ze mną być. Widzę,że myśli o mnie poważnie. Unikam jak ognia, jego chęci pocałowania mnie itd. Krępuje się. I boję.nie wiem czy mam na to ochotę. Ostatnio jednak zaczęliśmy flirtować. Lampka wina,dwie i hamulce puścily;/ Rozmawiamy teraz przez tel. z racji odleglosci. Od słowa do słowa zrobiło sięgorąco i on zaczął prowokować mnie do cyberseksu. Po kwadransie fantazjowaliśmy przez tel.oboje. Przyjeżdża mi pomóc rozlokować się z nowym mieszkaniu na weekend. Obawiam się,że może skończyć się w łóżku:] Najgorsze,że właściwie tego pragnę. Ale obawiam się,że będąc jeszcze w nim nie zakochana - zrobię mu krzywdę,jeśli ulegnę i dam się ponieść pożądaniu:(

Gość rowerka w przelocie
przesadzasz

Droga autorko sama musisz ocenić postawę jego wobec Ciebie. Ja osobiście zauważyłam że chłopak stara się o Ciebie, nie wiem czy może mu chodzic tylko o seks, ale może ma wobec Ciebie dobre zamiary może on szuka w Tobie kogoś z kim chce być. Przyjżyj się mu dobrze bo może mu na prawdę zależy na Tobie.

Gość swieczuszka25
wydaje mi się,że zależy mu na prawdę. sam fakt,że spotykamy się wiele miesiecy i akceptuje to, gdy ja odchylam głowę w bok na do widzenia.bo nie chciałam aby mnie całował. problem w tym,żem i brakuje bliskości. jestem sama od dawna.... ale on mnie nie kręci tak jak powinien. :( nie chcę zrobić głupoty.

Lepiej żałować to co się zrobiło niż to czego się nie zrobiło. Bez ryzyka nie ma życia przecież warto spróbować. Piszesz tak fajnie i ładnie na jego temat nie bój się dać mu trochę miłości on stara się o Ciebie. Jest cierpliwy i spokojny i czeka na znak od Ciebie:) nie zastanawiaj się i nie bój. może to ten jedyny..

Gość to zupełnie nie tak
@ swieczuszka25 myślę że się mylisz i facet chce cię po prostu przelecieć.

Gość swieczuszka25
nie,myślę że nie. był ze mną w kazdej trudnej stuacji. pomaga mi. dba o mnie.... dba tak,jak żaden facet dotąd.