Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama co obciachu narobiła se

spowodowałam wstydliwą sytuację w rodzinie

Polecane posty

mam męża i synka którego nazwałam tak samo jak mąż - Przemuś. więc mam dwóch Przemków w domu. była noc, 5 letniego synka ułożyliśmy spać do jego łóżka w jego pokoiku a sami udaliśmy się do sypialni i zaczęliśmy się kochać. niestety gdy miałam orgazm krzyczałam imię męża Przemek! Przemek! i wtedy nasz synek się obudził i wszedł do pokoju i pyta -czemu mnie wołasz mamusiu? a zastał nas złączonych... masakra... on teraz ciągle pyta co my robiliśmy... nie wiem jak mu wytłumaczyć, strasznie mi wstyd za siebie

Gość dziś pluję jadem
nie potrafisz porozmawiać z synem?? kiedys będziesz musiała mu to wytłumaczyć, teraz masz dobrą okazję zeby zrobić to delikatnie

Gość Magdalenak1986
powiedz mu ze jechałaś na taty koniu

Gość eeeeeeeeeeex
Powiedz mu: Przemek,za 13 lat będziesz robił to samo.

niby jak mam mu to wytłumaczyć? nie chcę żeby potem w przedszkolu chwalił się co robili jego rodzice...

ale synek pyta co my robiliśmy a nie za ile lat będzie robił to samo, to mu nic nie wytłumaczy a do tego więcej pytań mu dojdzie

Gość powiedz mu !!!!!!!
Mama ma gniazdko a tata ma ptaszka. Ptaszek przyleciał do gniazdka.

Gość jem bue
ja miałam gorzej. spałam z rodzicami w 1 pokoju i bardzo czesto słyszałam jak to robili. jak o tym pomysle to rzygam :O

łatwo wam pisać takie rzeczy, a co jeśli potem synek będzie chciał pokazać koleżance z przedszkola że też ją kocha i zacznie jej coś wstydliwego robić?

Gość uuuukkkkkkkki
Byliście wtedy bez majtek ? Lizałaś wtedy mężowi siusiaka ? Krzyczałaś wtedy z rozkoszy ? odpowiedź na te pytania bardzo ułatwi mi sprawe i Ci odpowiem

Gość trufla węgierska
niech Twój mąż pokaże synkowi siusiaka i powiedzcie mu: Ta rurka jest nie tylko do siku.

Gość tala a a
mogłas nie nazywać go przemek i kupić zasowke do drzwi :) trzeba myśleć na przyszłość. Ja to mogę krzyczeć do woli bo dzieci jeszcze nie mam :) musisz w jakiś sposób go oklamac. Moja mama też mnie oklamala i jest git. I przyznam że byłam w wielu twojego syna wtedy

5olatek i jeszcze zadnych rozmow na ten temat nie mieliscie? oczywiscie chodzi mi o rozmowy na poziomie dziecka a co do przedszkola to nie wazne, co mu powiesz i tak rozpowie - moja mama pracuje w przedszkolu i dzieciaki ciagle jej opowiadaja rozne intymne sprawy rodzicow - wcale ich nie trzeba pytac

ukkkki jakbyś przeczytał moją wypowiedź to byś wiedział że kochaliśmy się więc w ubraniu nie byliśmy i przeżywałam orgazm pochwowy w pozycji misjonarskiej i nie nie lizałam mężowi siusiaka

trufla węgierska co to za pomysły przecież on by później chodził i koleżankom pokazywał siusiaka i mówił że to jest nie tylko do siusiania

Gość tala a a
wieku* Mama wtedy jeździła na tacie i spytałam jej na drugi dzień czemu nie miała pizamy a ona że jej się porwała. A ja 3 dni później ją znalazłam haha

Gość wiert Arkaa
powiedz synkowi: Tata zmarzł w siusiaka i musiałam tacie rozgrzać siusiaka.

Gość gfjkgfhgiufhgiu
No to może wytlumacz synkowi, ze jak ludzie sie bardzo kochaja, biora slub i potem sie tak przytulaja. I tak mamusia z tatusiem okazuja sobie milosc. A podkreslam slub oraz to ze mamusia z tatusiem, zeby synek pomyslal, ze to nie jest cos co sie robi z kazdym kogo sie lubi.

Gość dziś pluję jadem
pisząc takie głupoty autorko utwoierdzasz mnei w przekonaniu ze jestes głupia jak butt!!

Gość Marta 111
po prostu powiedz- Przemek będziesz miał siostrzyczke

dziś plujesz jadem więc cię nie słucham mimo że ''ciei utwoierdzam w przekonaniu że jesteś głupi jak butt''

Gość hgfdhgtfrdcxs
przeeeeemek,przeeeeeeeeeeemek.......... sorki:)ale smieszy mnie ta cala sytuacja...... baba dochodzi i krzyczy imie chlopa?:) na dodatek imie przemek nigdy nie bylo dla mnie...sczegolnie meskim imieniem:)moze dlatego,ze niedorajde kuzyna mam przemyslawa:)tak!to dlatego:)))))))))))) ja bym w ogole nie wracala do tematu i tyle....... albo polozcie sie dzis na podlodze z mezem i udawajcie przy synu ,ze robicie sobie "samolot"....wiesz,on lezy i nogami ciebie w goooooooooooooooore;)kumasz? albo zabawe w zapasy na niby zaaranzujcie....... albo ogolnie poloz sie na lezacym mezu....i lez:)na jego piersi ogladajac tv...........syn zobaczy,ze takie "ruchy"sa normalne......i zapomni...... ja problemu nie widze:)

Gość hgfdhgtfrdcxs
ile syn ma lat?ze podpowiadacie autorce by rozmawiala juz nim o sexie???? ze mama i tatus cos tam....???????????? dajcie spokoj!a po co mu to?on i tak juz wie za duzo...ze szkoly,z telewizji....

hgfdhgtfrdcxs twoje wypowiedzi są bardzo mądre, dziękuję ci serdecznie, właśnie to zastosuję

Nasza córka (miała wtedy ok 6 lat) też zastała nas w podobnej sytuacji. Ja bym powiedział taK "Dziecko, my z Tatusiem się bardzo kochamy i przytulamy. Jak Mam kocha Tatę to czasami tak robią, bo bardzo to lubią. Nic się nie stało (mógł się przestraszyć krzyków), mu to lubimy. Jak będziesz dorosły i będziesz miał żonę, też tak będziesz się do niej przytulał". Pasuje?

Po drugie nie narobiłaś żadnego obciachu ... każdemu się czasami zdarza.

to jednak obciach bo synek widzial ze robilismy to bez gumki na siusiaku

beznadziejne jest to że dałaś synowi na imię tak jak ma jego ojciec mało to fajnych imion? dobrze ci tak

@campari34 Imię nie ma znaczenia. Jeśli dziecko jest małe i nie rozumie, żeby nie wchodzić do sypialni jak drzwi zamknięte - nie zawsze się uda tego uniknąć. Masz dzieci?

Gość hgfdhgtfrdcxs
a mnie sie podoba jak junior i senior maja to samo imie:) tylko ten moj kuzyn:)))safanduła za cholere z sexem mi sie nigdy nie skojarzy:)ale to tylko moja osobista mysl;).