Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Słoneczko

poznałam prehistorycznego faceta :)

Polecane posty

Gość Panna Słoneczko

Hej. Całkiem niedawno podczas imprezy poznałam pewnego mężczyznę. Przystojny. Uprzejmy. Takie fajne ciacho. Wymieniliśmy się numerami tel. Oczywiście potem zadzwonił. Randkowaliśmy. Raz zabrał mnie do kina, innym razem do restauracji, potrafił nawet zaciagnąć mnie do wesołego miasteczka. Wczoraj jednak zaprosiłam go do siebie. Nie ukrywam, że chciałabym przenieść tą relację na trochę bardziej intymny poziom. Po kolacji puściłam muzę i zaproponowałam że zatańczymy. No i tak sobie tańczyliśmy .. tańczyliśmy .. i tańczyliśmy .. i nic się nie działo, więc objęłam go i pocałowałam. On złapał mnie za ręce, odsunął od siebie i powiedział "No wiesz, takie rzeczy to po ślubie". Zaniemówiłam. On chyba też poczuł się głupio, pożegnał się i wyszedł. Wytłumaczcie mi o co tu chodzi? Facet przed trzydziestką boi się seksu? Zachowanie jak z innej epoki. Co to się dzisiaj z tymi mężczyznami dzieje? :(

Za szybko zadziałałaś i podałaś mu się na tacy. Mężczyźni to zdobywcy.

Gość wojewodzkasiala
znalam takiego, okazał sie miec probelemy z erekcją, a łudziłam sie ze to taki romantyk...nie zycze ci ale to nie musi reguła

Gość fąfafine
może tego dnia się nie umył TAM i byłoby mu wstyd :D to też nie musi być reguła

Gość wojewodzkasiala
ja obstawiam impotenta, każdy zdrowy "normalny" facet wykorzysta okazję

Gość screw me over
pomyslal, ze jestes latwa i juz sie wiecej z toba nie spotka 🖐️

Gość wojewodzkasiala
oj nie robcie zartów. apropo ja na drugiej randce poszlam do łozka z facetem i nie uznal ze jestem łatwa wiec moze zalezy to od swiatopogladu

Gość wojewodzkasiala
a zresztą sa moze wyjatki ze sredniowiecznymi zasadami, piekne:) ale mało praktyczne "po slubie" a jak nie chce ktos slubu? celibat dozywocie

Gość wojewodzkasiala
zdecydowanych, meskich etc.

Gość DruidMorales
Kobietę trzeba za wszelką cenę wykorzystać seksualnie, jak się tego dokona to ma się ją w garści. Wtedy role się odwracają i to ona bardziej zabiega o uwagę faceta. Niestety taka jest kobieca natura. Trzeba dążyć do seksu. Dziś żadne romantyzmy nie mają wartości. Liczy się opinia. A dziewczyny boją się mieć opinię tych, których faceci wykorzystali i porzucili. Dlatego po pierwszym seksie masz władzę!