Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laureatkanagrodynobla

schudlam 5 kg w 8 dni

Polecane posty

hej jesli komus zalezy na szybkim zrzuceniu kilku kg to tutaj napisze jak mi sie to udalo...a wiec zaczelam 9 dni temu mialam byc na diecie kapuscianej ugotowalam dobie zupke jadlam ja 3 dni tak jak jest w diecie opisane potem na 3 dni zrezygnowalam bo niewytrzymalam tej tesknoty za slodyczami i chlebkiem...ale po trzech dniach wzielam ie za siebie bo bardzo mi na czyms zalezy i przez ostatnie trzy dni jadlam tylko i wwlacznie codzien dwa talerze zupy i pilam herbaty czerwone zielone i wode nic a nic wiecej dzis znow widac mi kosci polickowe a brzuch sie wklesl i czuje sie swietnie bo jem cieply kwasny obiadek na jaki zawsze mam ochote przy innych dietach...wiem ze nastapi efekt jojo bo mam zamiar sobie pojesc przez swieta dlatego darujcie sobie komenatarze tego typu..chodzi mi o efekt natychmiastowy...dieta jest zajbisya polecam po swietach znowu przejde na nia na 3 dni przed sylwkiem zeby zgubic swiateczne kg woogole to nie wiem czy nie wprowadzic pozniej 2 dni w kazdym tygodniu na samej zupie...dziala siper oczyszczajaco nawet cera mo bije blaskiem jestem mega zadowolona a od nowego roku silka i zdrowa dietka az dojde do ulubionej waaii sprzed lat

ha ha ale z ciebie zartownis zalosny uzywaj sobie w internecie jest pelno takich bezmyslnych i zawisynych osob nie rusza mnie to wkoncu zwykly szary przecietnej urody czllowieczek moze sobie bezkarnie na kims pouzywac...juz tylko sie domyslam jakieho masz ryja w realu i nie oceniaj w ten sposob ludzi bo zalozylam temat w konkretnej sprawie a to tylko jedna malutka kwestia o mnie jak igla w stogu siana tak naprawde chooja o mnie wiesz wiec nie mow ze mozg mi chudnie ofiaro losu

Gość wwrrr
Ale przeciez ona uzywa znakow ;) Wielokropkow 🖐️