Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

koszmar

Polecane posty

waliłem sobie wczoraj wieczorem konia tak okolo 2 mialem wytrysk przygotowalem sobie kubek no ale niestesty bylem tak podniecoeny ze nie zdazylem go szybka podstawic i poszlo ponad kubkiem na sciane wytarlem to papierem toaletowym nie moglem nic z tym zrobic w nocy bo wszyscy byt slyszeli i jeszcze ktos by sie obudzil. Rano okazalo sie ze to co wytarlem to byla czesc w drugim miejscu za fotelem bylo jeszcze wiecej spermy ktora splynela i porobila zacieki. Myslalem ze umre tak mnie sciskalo w zolodku i serce mi walilo to nie moj pokoj a ta pierwsze skupisko plam jest na samym srodku. A w piatek wraca mieszkaniec tego pokoju dodam ze byl on pare miesiecy temu malowany ogolnie przejebane. Na szczescie od 10 jestem sam w domu i teraz probuje to zmyc gabka z woda i scierka mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie bo inaczej nie wiem co zrobie na raze schnie zobaczymy. Rano to wyglądało tak: http://www.voila.pl/305/5qwh2/?1

Gość kilmee
chyba padnę :)

kurdę zmienili mi w weekend firewalle w pracy, od tego tygodnia Voila, Fotosik i Imageshack zostały dołączone do listy stron niedostępnych :P co jest na tych obrazkach, opowie ktoś?

Gość jakieś plamy na ścianie
ale ich liczba wskazuje na oszustwo albo ktoś ma nie zły gejzer wielostrzałowy

S_M no wyobraz sobie, że ci jogurt na ścianę prysnął... To mniej więcej taki widok :D

Gość Dr Kręciłapka
Urzekła mnie twoja historia. Opowiedz coś jeszcze

Nei-Nei :D👄 to faktycznie "nie moglem nic z tym zrobic w nocy bo wszyscy byt slyszeli i jeszcze ktos by sie obudzil. " :D

Gość szczęśliwa :)
te zacieki wygladają jak plemniki :D ale się uśmiałam :D wysoko strzelasz D

http://www.voila.pl/317/z810y/?1 to jeszcze jedno zdjęcie szorwałem to gąbką i wycierałem szmatką mogę powiedzieć że prawie zeszło pewnie dobra farba i malowane było z tego co pamiętam dwa razy pod kątem do okna trochę widać ale tak to nie zobaczymy wieczorem przy sztucznym świetle nawet nioe wiecie jak sie przestraszylem jak ktos to zobaczy i mnie zapyta co to jest to co powiem koszmar zreszta zdarzylo mi sie juz tak ale to bylo w moim pokoju i w kacie to zastawilem gratami