Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..ona...1234

5tydz czy lekarz potwierdzi?

Polecane posty

Gość pepiko
Czego życze autorce i sobie. Pozdrawiam! :)

Gość pepiko
To że mam inne zdanie nie czyni mnie wariatką.

Mi potwierdził-rozumiem hormony ale to nie powód zeby kogokolwiek od wariatek wyzywać. Po to jest forum zeby się wypowiedzieć a nie krytykować wypowiedzi innych, co najwyżej z kulturą naprowadzić na dobrą drogę. Z poważaniem wariatka:-)

Gość mi potwierdził w 5 tygodniu
być może ale widać ze jesteś przewrażliwioną na swoim punkcie kobietą, wyluzuj. To że nie zrobi się bety w ciąży nie znaczy że dziecko urodzi się chore czy w ogóle się nie urodzi! Nie każda kobieta tak się zachowuje i szczerze współczuję bo jak ja bym się tak zachowywała to wolałabym nie być w ciąży! Jak Ty znosisz samą siebie?

nie wyskakuj mi tu z hormonami ok. Po co od razu straszyć dziewczynę która pewnie i tak jest przestraszona nową syt. Ale wlaśnie takie jest kafe. Poza tym pytanie nie brzmiało Czy zrobić betę tylko czy w 5 tyg gin potwierdzi ciąże A za wariatki przepraszam!

Gość pepiko
Bez komentarza, naprawdę... Jestes strasznie podirytowana, a nie ma o co :)

Gość pepiko
Zrobi, nie zrobi, jej sprawa. A odyskutować nie możemy? emisia0111 przynajmniej kulturalnie odpowiada.

Gość Mi potwierdziła w 5 tyg
założyła też kartę.Jeden lekarz potwierdzi i wystawi a inny każe poczekać.

przeprosiłam za wariatki, bo faktycznie zareagowałam nieładnie. Ale irytuje mnie to że zawsze są tu przedstawiane czarne wizje. Tak jak teraz - zrób betę bo może się okazać coś nie tak. Jak będzie miało być źle to beta też nic tu nie pomoże. Szkoda że na tym forum nie można normalnie cieszyć się z ciąży tylko człowiek latałby co dwa dni na usg i robił badania jak się czyta te wpisy. Jeszcze raz przepraszam Zmykam stąd bo to raczej nie miejsce dla mnie! Mimo wszystko milego dnia