Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość et6356t346t

problem z kurierem

Polecane posty

Gość et6356t346t

był kurier więc musiałam zapłacic za paczke 115 zł ale nie miałam drobnych wiec miałam tylko 150 zł a kurier mówił że nie rozmieni bo nie ma kasy przy sobie, to się wkurzył i pojechał powrotem do nadawcy paczki. i chciałabym wiedzieć kto jest winnym moja czy jego ?

jego wina. zgłosiłabym to. mi kurier zawsze wydaje. choć z drugiej strony... zależy od regulaminu firmy kurierskiej. może mają napisane, że kurier nie ma obowiązku wydawania reszty? :o tak jest czasem w przypadku pizzy, że np. napisane jest, iż dostawca ma przy sobie tylko 20 zł. faktycznie pewnie ma więcej bo zdążył kilka domów objechać z pizzą za jednym zamachem i tutaj jakbyś zapłaciła tak, że reszta miałaby przekroczyć 20 zł - nie mogłabyś mieć pretensji. to taka dygresja ;)

swoją droga... ci kurierzy to straszni krętacze i leniwe typy. już z niejednym miałam do czynienia i musiałam opier** za to w jakiej sytuacji mnie stawia :/ albo wygrałam albo pisałam skargę :D

Gość rzeczywiście ja też
z większością kurierów mam problemy i w ogóle są jacyś tacy niesympatyczni. Z wyjątkiem jednego, który przyjeżdża z przesyłką w każdej chwili tam, gdzie jestem - nawet na drugi koniec miasta :-) Może mu się podobam? :-D