Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała MIIl

Zumba- efekty.

Polecane posty

Gość Mała MIIl

Ćwiczyła któraś z Was?

Gość Mała MIIl
Pytałam o efekty, a nie co teraz trenujesz.

Gość Mała MIIl
Co sądzicie o tańczeniu 4 h dziennie?

Gość Aichaa
Ja chodze na zumbe od jakiegos czasu. Polecam ;) Jesli instruktor ma przeszkolenie to zajecia beda naprawde fajne oraz poprawiajace kondycje i figure.

Gość Mała MIIl
Myślałam o tym żeby sama w domu ćwiczyć, tzn. wraz z PS3 ;) Czytałam, że efekty są naprawdę zniewalające, pewna dziewczyna ćwiczyła niecałe dwie godziny dziennie i już po czterech dniach miała 8 cm mniej w pasie. Co o tym sądzisz? Poopowiadaj co i jak :P

zumba to zabawa , przejdz sie na normalny fitness to popracujesz nad miesniami, kondycją, wzmacnianiem, a nie jakies dzikie tance. Chociaz ja sama jak mam zly humor to czasem przejde sie na "robienie z siebie glupka" ;)

Gość Aichaa
Ja na zajeciach jak ty to nazwalas "robienie z siebie glupka" najlepiej sie czuje. Nikomu nie wychodzi wszyscy sie smieja dobra muzyka i dzikie baunsy ;D Jesli ktos lubi tanczyc to polecam. U mnie polowa to wlasna interpretacja i duzo smiechu ;D A smiech to zdrowie.! Doplyw serotoniny wspomaga gubienie kilogramow ;D

Zumba jest połączenie tańca i fitnessu .Jest to dobra zabawa, przy tórej idzie się nieźle wypocić no i oczywiście gubić zbędne kg. A chyba nie ma nic lepszego niz tracenie kg przy dobrej zabawie i atmosferze ;) Zdecydowanie polecam ;)

Gość klankao
musi byc porządny fitness i tyle...zumba bardzo fajna, ale te przerwy między kawałkami to niestety- robi swoje....fajna zabawa na dopełnienie siłowni i zajęc jakby to powiedziec dających w kość:)moje zdanie