Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brilliantyy

mam bardzo zólte zeby :(

Polecane posty

Gość brilliantyy

Sa okropne, zawsze jak się śmieje to zakrywam usta rękami :O wstydzę sie usmiechać, chociaż bardzi lubię :( co mam z nimi zrobić? http://www.voila.pl/347/2fofq/?1

Wybielić. Domowy sposób: łyżeczka sody, pół łyżeczki cynamonu,odrobinę wody,żeby wyszła pasta i szoruj

Gość ile może kosztować
nie są złe .......... ważne że masz zdrowe i wszystkie wiesz jakie ludzie maja zęby ....... postarch

Gość brilliantyy
nie mam kasy na paski

Kiedyś znalazłam ten sposób w gazecie i stosowałam. Zęby z pewnością będą bielsze, tylko po parę minut dziennie je szoruj.

Gość Ile kosztuje
Sama chciałabym mieć takie proste, równe zęby, kolor nie jest taki zły, chyba nie widziałaś jakie ludzie mają okropne zębiska.

Gość ta od pasztecików
z soda lepiej ostrożnie, bo jeśli za dużo jej będziesz używać, może osłabić Ci szkliwo, a to doprowadzi do przebarwień. Chyba nie o to Ci chodzi? Kup sobie pastę wybielającą, np taką dla palaczy, ona lekko poleruje szkliwo. niestety, prawdopodobnie taki masz kolor kości pewnie. :) Zawsze warto używać np szminki dzialającej na zasadzie kontrastu, zawierajacej niebieskie pigmenty, zęby wydają się bielsze, np takiej: http://cokupic.pl/produkt/Sally-Hansen-Blyszczyk-rozswietlajacy-usmiech-5-ml kiedyś była taka pasta do zębów w kolorze czerwonym, lekko farbowała dziąsła i zęby wydawaly się super białe. Ciekawe czy to można jeszcze kupić?

Gość nie istiotne
nie polecam pasków ani past wybielających bo to tylko pic na wode yebnietych producentów,możesz sie jedynie nabawić nadwrażliwości jak ja...spróbuj wybielić u dentysty,jest taki zabieg tylko nie wiem czy drogi musisz pójść sie dowiedzieć,a poza tym słyszałam tez że od częstego picia kawy,palenia i jedzenia cukrów ma sie żółte zęby,ogranicz to to może przejdzie

Gość co najpierw - ząbki
one sa żółte? no sory! są piękne!

Gość wsedrtyuijuhygtfr
Ja uzywam Bialej Perly, poczytaj sobie :) Ale pamietaj ze wszystkie te sposoby wybielania nie gwarantuja Ci bialego usmiechu-jesli kosc jest zolta to nie da rady. Zazdroszcze rownych zabkow :)

Gość anetkaaaaaa
A ja Uzywałam już dwa razy pasków whitestrips blend a med i zawsze efekt był! pierwszy raz zrobiłam to dobre 5 lat temu i dzis zaczełam znów, bo fajki, kawa i herbata niestety mi je "pobrudziły" na mnie działają, może spróbuj nie są drogie ja je teraz kupiłam za 49 zł w apteka pharm . uważam ze jeśli efekt utrzyma się chociaz na rok to się opłaca

Gość ile może kosztować
dokładnie,żadne pasty i paski nic nie dadzą, jedynie wybielanie u dentysty,ale to tez osłabia szkliwo i szybko powraca dawny odcień zębów,taka Twoja natura jest nie martw się kolorem zębów bo naprawdę nie jest źle

Gość brilliantyy
przestańcie mówic ze nie jest źle..wiem jak jest.kupiłam sobie paste blend-a-med 3d white i bede szorowac kilka razy dziennie.zastanowie sie tez nad tą białą perłą, a moze paski mi pomogą..no cóż w każdym razie musze coś z tym zrobić, bo jest tragicznie jak dla mnie.

Gość nie istiotne
tylko później nie zakładaj kolejnego posta pt.,,co na nadwrażliwość,, nie chcesz porady bo i tak postawisz na swoim -to nie,tylko po co się pytać?O_o

Gość brilliantyy
własnie chce porady, mówiłam ze zastanowie sie nad paskami

Gość asdfghjkhghgffd
pasty nic nie daja. tylko jakies srodki do wybielania typu paski czy paste ktora sie naklada na kilkanascie min dziennie

ja polecam paski crest supreme.. wiem ze to brzmi jak reklama ale mi naprawdepomogly.. poczytaj inne opinie no i nie sa drogie

Gość jarzynowa
popieram użytkownika "nie istiotne". moja siostra ma mega nadwrażliwość po paskach wybielających. faktem jest, że wybieliły się jej żęby. ja natomiast zdecydowałam się na kosmetyczne wybielanie zębów w salonie no+vello. przyznam, że skusiła mnie cena 299zł i to że stosują najniższe na rynku stężenia substancji wybielających. porównując zęby z siostrą to ja mam bialutkie :P. zabieg nie powodował u mnie żadnego dyskomfortu ani w trakcie ani po :)

Gość hansik
Cóż... zmiana diety, eliminowanie używek, systematyczne mycie - tak właśnie zębom przywraca się zdrowie. Nie da się tego załatwić z dnia na dzień. Uzyskanie zadowalającego efektu wymaga po prostu czasu.

Gość gość
Umyj se gównem to sie wybielą

Gość Zuzela
Ja miałam mega żółte zęby, a polepszenie ich wyglądu zaczęłam od ograniczenia kawy i herbaty. Potem w klinice dra borczyka w katowicach usuwałam kamień nazębny, potem miałam wybielanie. Efekt jest bardzo fajny, teraz mam większą motywację, żeby dbać o ząbki.

Gość gasznek
Pomyśl nad przyczyną - fajki, kawa? Coś jeszcze? Bo osobiście nie mam pomysłów. Przede wszystkim przyczyna tkwi w Twoim podejściu do higieny i diety - nic nie dzieje się samo z siebie.

Gość gość
Dokładnie - zmiany w diecie i sposobie szczotkowania. Mnie dużo dało przejście na ajonę. Nie wiem czy to efekt zmiany metody pielęgnacji czy czegoś innego, ale faktycznie zauważalne efekty są. Ta pasta jest bez fluoru - może przez to?

Gość gostelik
Używaj ajony, dbaj o systematyczne szczotkowanie, zmieniaj te szczoteczki dosyć często, nie pal, nie pij kawy, dbaj o dietę. Dzięki temu zęby sobie odmienisz w bardzo krótkim czasie. Musisz jedynie zadbać o systematyczne szczotkowanie.

Gość kermiots
Używajcie ajony, dbajcie o systematyczną pielęgnację, docelowo zęby na pewno powrócą do normalności. Tylko nie oczekujcie, że coś takiego nastąpi z dnia na dzień - efekt może przyjść dopiero po czasie.

Gość greskis
Uzywajcie systematycznie ajony, dbajcie o odpowiednią pielęgnację, docelowa zmiana nadejdzie. Kluczowe solidne podejście, wtedy będzie tylko lepiej. Ale pamiętajcie, że kluczowe jest eliminowanie używek.