Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brilliantyy

mam bardzo zólte zeby :(

Polecane posty

Gość gość
Kluczowe to jest dobre szczotkowanie, ale faktycznie lepiej jeśli pasta będzie bez fluoru. Jeśli podejście do diety jest właściwe, to barwa się powinna stopniowo poprawiać, ale nie oczekujcie też pojawienia się j ej natychmiast.

Gość kempre
Wystarczy ajona i systematyczność. U mnie stopniowo poprawa była widoczna, zęby do zdrowia powróciły, są ładn ei normalne. Wiadomo jednak, że natychmiast tego nie uzyskacie. Konieczny czas.

Gość Wrona666
Powiem Wam, że testowałam różne produkty wybielające. Jeszcze nie trafił w moje ręce produkt, który był "idealny". Albo nie było żadnych efektów, kolor pozostawał bez zmian a pojawiała się nadwrażliwość. Albo zęby się wybieliły i pojawiała się nadwrażliwość. Albo nie było nadwrażliwości, ale też nie było żadnych efektów. Masakra! Przez to moje zęby stały się strasznie słabe, cienkie a to oczywiście skutkuje tym, że są bardziej podatne na przebarwienia - czyli osiągnęłam efekt odwrotny... Nie wiem czy jest sens walczyć z naturą.... Jedyne co teraz stosuję "wybielającego" to pasta. Ze względu na stan zębów chciałam kupić pastę, która odbudowuje i wzmacnia szkliwo a przy okazji oczywiście wybiela zęby. Nie wiedziałam jaką wybrać - bo skąd! więc poszłam do apteki - zawsze wydaje mi się że w aptekach są lepsze produkty - i nie myliłam się. Pani mi poleciła pastę iwhite, kosztowała 30 złotych czyli jak na moją kieszeń sporo, ale jestem bardzo zadowolona. Nigdy nie miałam takiej dziwnej w smaku ale i fajnej pasty - po umyciu zęby są takie "gładkie" jak po piaskowaniu, o dziwo kolor się poprawił i rzeczywiście są mniej wrażliwe. Smaku opisać nie potrafię, nie przeszkadza mi ale na pewno nie smakuje jak przeciętna pasta, nie jest miętowa ani mocna. Ogólnie polecam.

Gość gość
To zależy też od genetyki. Ja też miałam żółte zęby i wstydziłam się uśmiechać ale powiedziałam sobie dość i poszłam na profesjonalne wybielanie po wielu nieudanych próbach wybielania na własną rękę. Miałam robione w gabinecie www.rojekdental.pl i zęby są teraz bielusieńkie ;).

tez kiedyś miałem żółte zęby,pomógł żel dr martin schwarz

Gość gość
szczotkuj lepiej! no i pójdz do dentysty, ogolnie to mi sie tez nie chce machac tak ciagle reka w lazience wiec kupiem sobie szczoteczke elektryczną, fajnie dziala i wygodnie i przyjemnie, nawet nie halasuje :D polecam, PANASONIC,a

Gość gość
Też miałam żółte zęby i żadne domowe sposoby i preparaty mi nie pomagały. Postanowiłam udać się do stomatologa, który zajął się moimi zębami. Jeżeli mieszkacie w Zielonej Górze to polecam wam udać się do www.centrumstomatologii.pl Tam wybielą wasze zęby.

Gość gość
Przekonanie o tym ze jak ktos nie myje zębów i ma żółte oznacza ze nie myje i nie dba jest śmieszne :) za kazdym razem takie oszczerstwa mnie smiesza i nawet nie polemizuje bo z debilami nie ma sensu. Mam zolte zeby poniewaz mam refluks, konkretny :) myje zeby codziennie a one mimo to żółkną, łamią się i kruszą od kwasów żółądkowych :) to jak z otyłością - otyły bo nie dba a przeciez jest wiele osob z chorą tarczycą :)

Gość usia99

mamy takie czasy ze na wszystko jest sposob, a na zeby to juz w ogole zaden tam skomplikowany - pasta wybielajaca ale nie byle jaka - white on szczegolnie polecam, w rossmanie sa. nie dosc ze efekty super to wydajna i nie nadwyrezy portfela

Gość ania22
Dnia 19.09.2019 o 18:26, Gość usia99 napisał:

mamy takie czasy ze na wszystko jest sposob, a na zeby to juz w ogole zaden tam skomplikowany - pasta wybielajaca ale nie byle jaka - white on szczegolnie polecam, w rossmanie sa. nie dosc ze efekty super to wydajna i nie nadwyrezy portfela

kupiłam, efekt mega!!!!!1

Gość ania do bzykania

i tak za pare lat dostaniesz próchnicy po to masz implanty

Gość ania do bzykania

cukier jest w każdym jedzeniu o przenosi sie na próchnice z czasem 

Gość Cukra

Ja po wybielaniu byłam na tzw bialej diecie i tez to pomoglo ale to droga impreza, szczegolnie jesli podobony efekt masz dzieki pascie po prostu np tej white on bo zeby sa biale a cena nieporownanie nizsza

Gość Georgina
Dnia 18.10.2019 o 10:20, Gość Cukra napisał:

Ja po wybielaniu byłam na tzw bialej diecie i tez to pomoglo ale to droga impreza, szczegolnie jesli podobony efekt masz dzieki pascie po prostu np tej white on bo zeby sa biale a cena nieporownanie nizsza

dokladnie i po co przeplacac