Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana z bólu :(

JUŻ PONAD 2 TYGODNIE BOLI MNIE GARDŁO!!! ZAŁAMANA....

Polecane posty

Oczywiscie byłam u lekarza, wykupiłam tabletki za 40 zł i co z tego jak gardło nadal boli. Macie jakies domowe sposoby zwalczenia bólu? Mam dość. Nocki sa najgorsze i z nid na dzien trace humor, bo jak mozna codziennie sie męczyc bólem gardła?

Gość ile może kosztować
hmmmmmmmmm kochana,ja lecze gardło od 3 mies 4 razy antybiotyk ,bo angina trochę przeszlo ale migdałki mam powiększone ciągle i staany podgorączkowe wypilam chyba 2 litry miodu i cytryn i hoooja dało mam skierowanie do laryngologa chyba pójdę pod nóz....

nie pomaga. Czosnek jem codziennie, herabte z miodem i cytryna tez pije codziennie kilka razy. Czuje ze mam kluche w gardle. Dzis chce jeszcze wyprubować płukanki z ostrożenia - myslicie ze pomoze?

Ja migdałów nie mam. Miałam wycięte.

Gość aerko2342342
ale klucha w gardle to nie problem z gardłem tylko na tle nerwowym - słyszeliście o czymś takim jak: "globus histericus" Na gardło najlepsze jest czosnek, z miodem i mlekiem ...a najlepszym zapobiegaczem jest sport. Ja pamiętam jak kiedyś w zimie biegałem po parku i żadna grypa mnie nigdy nie złapała. Mogłem pić lodowate napoje i nic.

masz abginę idż po antybiotyk , ale porządny. Ja tak zrobiłam , poszłam do lekarza i kazałam zapisać sobie antybiotyk bez adnego gadania ,że on zna się lepiej:D

anginę miało być:P hahaha ta minuta mnie wkurza !!!! kto to duractwo wymyślił na kafe!!!

No ale byłam u lekarza tydzień temu i nie widziała ze mam angine? Dzis zapisałam sie do lekarza na..... PONIEDZIAŁEK!!! Nasz słuzba zdrowia takie ma terminy!

oni wszyscy taraz mają hopla na punkcie grypy a o anginie zapomnieli:D musisz żądać antybiotyku i nie daj se wcisnąć tego gówna o nazwie "rulid" tylko lepszy! nawet jak ci powie ,że nic nie widzi w gardl to i tak powiedz ,że chcesz i już! :D

Gość gość
Antybiotyki nie są zbyt zdrowe....