Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_sama_mała

czy mówicie do swojej teściowej mamo ?

Polecane posty

Gość agrawa -24
My mamy slub w czerwcu, nie wyobrażam sobie mówić do teściów mamo i tato

Gość no to tera
agrawa, to znaczy że w ogóle nie dojrzałaś do małżeństwa, dziecinko

Gość bardzo lubię te pogawętki
ja mowię do teściowej która ma 68lat. Uważam że korona mi z głowy nie spadnie. Po imieniu to trochę taki nie takt tym bardziej że jest starsza ode mnie o 40lat...

Gość choinka zielona
ja mowie po imieniu mimo ze ponad 40 lat ode mnie starsza, ale ona jest baardzo wyluzowana i sama tak chciala :)

Gość housewife005
Ja mówiłam już na naszym weselu. Na poprawinach również do wszystkich jej sióstr mówiłam cioca. Ale mi nikt nie zalazł za skórę... Z teściową mam super kontakt.

Gość iww98998
Mówię do niej mamo, ale gdzieś od miesiąca (ślub braliśmy w czerwcu), mąż zna moich rodziców lepiej to mu szybciej poszło, choć za pierwszym razem po piwie. Na początku jak próbowałam to albo mówiłam w końcu bezosobowo, albo jak już widziała to wybuchałam śmiechem (i ona też :) ). Ale ja mam fajną teściową :)

Gość Olsa
mowie Mama ale w formie oficjalnej czyli w 3 osobie, nie Mamo czy chcesz herbaty, tylko czy Mama chce herbaty Tak samo moj maz zwraca sie do moich rodzicow

Gość laura26
Olsa ja też mówie w 3 osobie,indentycznie jak ty,ale tak naprawdę to wcale bym nie chciała tego używać..po prostu na ty albo wcale bo te "mama"sprawia,że czuje się źle bo ona na to nie zasługuje.