Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki39.........

moja ksiezniczka

Polecane posty

Gość no i co w zwiazku z tym?
i ona chce takiego tatuska ?

Gość miki39.........
tez sie dziwie... ale w kazdym mezczyznie zostaje troche z dziecka! co byscie zrobili na moim miejscu? ja juz podjalem decyzje, poznam ja, a potem bede pewny ze jest cudowna i dla mnie. a jakby to bylo, gdybyscie wy mieli taka szanse?

a ty jestes rozwiedziony? czy masz zone?pewnie spróbuj tylko zeby potem nie cierpial bo taka mloda bedzie szukala wrazen

Gość miki39.........
nigdy nie mialem zony, narzeczonej. wszystkie zwiazki sie konczyly

Gość niomkaodkg
dziewczyna w wieku 18 lat która do nieznanego, o 20 lat ztarszego faceta przyjeżdża bez oporów (i wiadomo po co) nie nazywa się księżniczką, tylko zupełnie, ale to zupełnie inaczej... Fakt, powinieneś jej "chcieć tylko dla siebie" - dzieląc się z innymi klientami narażasz zdrowie - choroby weneryczne to pikuś przy żółtaczce typu C, którą galerianki łapią po prostu robiąc loda... Zażądaj badań.

ona mloda i ladna a ty co masz do zaoferowania? pieniadze ?jestes bogaty ?no bo sory ale nie widze innego powodu dla ktorego mialaby na ciebie leciec

Gość miki39.........
co za bzdury piszesz... ona nigdy nie miala chlopaka

Gość miki39.........
zarabiam sporo, ale jej rodzice sa chyba bogatsi ode mnie.

Gość niomkaodkg
Ha ha ha - jasne, NIGDY NIE MIAŁA CHŁOPAKA... Oj, jak to mówią, stary a głupi.... Zal...

Gość miki39.........
to sie okaze jak ja poznam. oczywiscie jesli okaze sie taka jak piszesz to juz jej nie zechce. ale watpie w to

Gość miki39.........
zazdrosc?

Gość niomkaodkg
Zazdość - o galeriankę? Która ceni się tak nisko, ze pójdzie z każdym, byle starszy i przy kasie?\ Czy o 39-letniego fagasa który nie umiał się zaangażować w zaden poważny zwiazek? I który - to już naprawdę super - informuje całą babską Kafeterię (!!!) o swoim "szczęści" bo przyjedzie do niego 18-letnia cipka? Wydoroślej.

Gość niomkaodkg
"podjalem decyzje, poznam ja, a potem bede pewny ze jest cudowna i dla mnie" Super, skoro już podjąłeś decyzję, ze jak ją poznasz to będzie ona akurat dla ciebie (nawet jeśli jest prostytutką lecącą na kasę mimo twojego wieku) to po grzyba jeszcze pytasz na kafeterii? Skąd się biorą takie stwory? Ale jest i jeden plus: skoro nikt do tej pory nie chciał z tobą zostać na dłuzej, jest nadzieja ze i w przyszłości się nie rozmnożysz i twoje geny wyginą.

Gość Beciaka
Laska przyjedzie, zobaczy tatuśka na żywo, rzygnie i wróci do domu. I po wielkiej miłości.