Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgvbn

DO FACETÓW KTÓRZY SIE WE ŚWIĘTA OŚWIADCZĄ :

Polecane posty

Gość fgvbn

WEŻCIE I SIĘ OGARNIJCIE I KUPUJCIE KOBIETOM WYŁĄCZNIE ZŁOTO Z DIAMENTEM A NIE PIEPRZONE PODRÓBY BO WYJDZIECIE NA DEBILI - CENA PIERŚCIONKA MA BYC ADEKWATNA DO MINIMUM 2 WYPŁAT WYBRANKA

Gość middle_soprano
W Święta, nie WE Święta. I marny cynizm tu prezentujesz.

Gość grarrara
wpolczuje Ci takich pogladow..

kupcie pierścionek który podoba się waszej wybrance a nie panience z jubilera , cena nie ważna .

Gość dupodajka88
zalosna jestes :D

Gość fgvbn
MIDDLE - UZASADNIJ SWĄ PODŁĄ WYPOWIEDZ

Gość grarrara
nie wszystkie kobiety mysla jak Ty. Nie kazdego stac i nie kazdy ma takie priorytety. Ja moge dostac pierscionek za 200zl a te dwie wyplaty przeznaczyc na wydatki, wyjazd cokolwiek. Fajnie miec diament, ale to nie wymog.

Gość Jachu Chrystman
Ja bym się mojej oświadczył ale coś sie popsuło. Zresztą nie lubię takich szopek.

Gość ja tezzzzztre
2 pensji wybranka? No chyba oszalałaś kobieto :D Mój narzeczony zarabia 10 tysiecy, a pierscionek wybralam sobie za 2600, w zyciu bym nie chciala takiego za 20 tysiecy czy wiecej.

Gość no to chyba tylko Twoje zdanie
No właśnie , nie wszystkie kobiety myślą jak Ty. Jeśli mój facet by mi się oświadczył miałabym szczerze mówiąc w dupie cene tego pierścionka, ważne byłoby dla mnie to że chce spędzić ze mną całe życie i chce abyśmy się pobrali. Nawet jakby przyszedł 'z byle jakim' jak uważasz pierścionkeim byłabym najszczęśliwsza na świecie :)

Gość middle_soprano
bo albo sam/a jesteś podły/a, bezduszna i nie wiesz, o co chodzi w zaręczynach, albo to jest temat który stworzyłaś po przeczytaniu podobnego, gdzie dziewczyna się żali że dostała tani pierścionek. P.S. Nie wszyscy lubią złoto ;) a niektórym pierścionek w ogóle do szczęścia nie jest potrzebny, znam dwie takie pary.

Gość lajla90
Bez przesady nie muszą to być dwie pensje, ale gdybym dostała tani pierścionek to bym się wkurzyła. Mój facet dobrze zarabia i nie widzę powodu, abym miała nosic jakieś badziewie. Ja również, gdy kupuję komuś prezent to staram się trafić w jego gust i nie żałuję pieniędzy.

Gość ja tezzzzztre
A to fakt, juz wszystko jasne :) Dla mnie tez pierscionek nie mialby zadnego znaczenia. Sam zaproponowal zebym wybrala 5 ktore mi sie podobaja, a ten jedyny sam wybierze i wybral idealnie. Oswiadczyny tez byly wielka niespodzinka :)

Jesli miłośc przekłada się na wartość pierścionka to TAK proponuję kupić najdrozszy jaki maja Bo widzę u was milosc przelicza się na kasę Zero spontanu, romantyzmu byle było czym się pochwalić Proponuję wygrawerować cenę tego cacka zeby kolezanki widzialy jaki szpanerski macie brylant:P