Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie te baby sa glupie

Patrzcie mezczyzni co te baby z nami wyprawiaja !

Polecane posty

totalnie mnie to rozjebalo:D [15.12.2011] 09:16 [zgłoś do usunięcia] nowa_mołoścHmmmmm Bo rano ja pierwsza napisalam dlatego tak mowie, chodzilo mi o to ze pierwszy on sie nie odezwal. Nie wiem napisalam wczoraj sms i troche gadalismy na gg i potem przez telefon ponad godzine, ale troche zaluje, bo przez to zbyt wiele wyszlo na jaw, ze jestem za nim i wogole... chyba za szybko, nie wiem chyba teraz bede musiala niedostepna udawac. Bo np. przez tel on sie pyta, czy umiem jezdzic na lyzwach, a ja ze nie, on: to ja Cie zabiore na lyzwy i sie nauczysz hmmmm Chyba znowu spieprzylam wszystko, bo on na moj sms odpowiedzial "co stesknilas sie?" nie chce zeby myslam ze jakas desperatka ze mnie bo wcale nie, tylko po prostu kusi mnie pisac jesli wiem ze np. jest na gg i ja tez. Co wtedy mam udawac ze nie widze? Chociaz on powinien pierwszy moze...

patrzcie jak te tepe baby kreca 11:51 [zgłoś do usunięcia] nowa_mołoścHmmmmm do _uśmiechnięta_88 sluchaj jesli sie znasz na facetach to powiedz mi kiedy powinnam do niego pisac. jest jakas norma, czy codziennie? bo np. dzsiaj rano wymienilismy sie 5 smsami, a tam piszecie ze glupio codziennie pisac i nie wiem teraz