Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbn,m,

Czy po marihuannie wszystko sie pamieta czy nie???

Polecane posty

Gość jbn,m,

jak sie tak porzadnie zjara, to sie wie co robi? pamieta sie wszystko? czy nie ?

Gość jbn,m,
moze mi ktos odpowiedziec na to pytanie

Gość jbn,m,
nie chodzi mi o alkohol, tylko o samą marihuanne, jak sie zjara sama marihuanna to jest sie swiadomym co sie robilo?

a czy na trzeźwo pamiętasz każdy szczegół z tego co robiłaś? Za pierwszym razem pewnie nic nie poczujesz. Musisz nauczyć sie zaciągać i panować nad odruchem ksztuśnym :P trzeba czasu żeby zrozumieć czym To jest dla Ciebie.

Ja wszystko pamietam tylko nie moge zapanowac nad cialem. takie dziwne uczucie. chcesz cos zrobic a rece odmawiaja posluszenstwa. kosmos normalnie. ale na imprezce fajnie zadymic.

jak sie często pali to wpływa to na pamięć krótkotrwała. Wchodzisz do pokoju i nie wiesz po co tam wszedłeś :P Po chwili dopiero sobie przypominasz :D pod wpływem bodzca wzrokowego.

Gość jbn,m,
to nie oto chodzi ze ja chce sie najarac, bo ja nie mam zamiaru, probowalam pare razy, ale mi chodzi o takie zjaranie sie strasznie, aha to dzieki za odp

jeśli liczysz na jakieś halucynacje to sobie zjedz muhomora :P Na początku miałem takie otępiające ale w takim sensie dowalającym :P Chmury :D były mocne. Też ważne jest co masz w głowie. Jak jesteś niepoukładana to moźe być różnie. No i MJ ZABURZA proces podejmowania decyzji. Dopiero z doświadczeniem :P zacząlem nad tym panować. Oczywiście nie wkładałem głowy do pieca ani nic z takich. Lubię to uczucie spokoju i pobudzenie zmysłów i fantazję :)

jak za dużo spalisz to sie zmulisz. Trzeba doświadczenia w tym mieć trochę zeby wydobyć to co najkorzystniejsze i najpiękniejsze :D

Gość fggfjggfvbf 25
a ja mialam hustawke nastrojow, najpierw zaczelam sie glupkowato, histerycznie smiac z byle czego a pozniej zlapalam takiego dola ze myslalam ze sie porycze... na drugi dzien wszystko sie pamieta, ja nawet teraz to pamietam a to bylo jakies 8 lat temu ale ogolnie nie podoba mi sie to dziadostwo