Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasturcja Mama

JAKI WÓZEK NA WIOSNE DLA MALUCHA

Polecane posty

Gość Nasturcja Mama

Mamy, wiem ze watek juz sie przewijal nie raz. Ale bede na wiosne kupowac wozek bo chce juz lekki wozek spacerowy a nie taki duzy, na stlażu (mam 3 w 1 ). Syn bedzie mial ok 15 msc. Ktory byscie wybraly wstepnie z tych ponizej i dlaczego? Co polecacie, nie wiem na co zwricic uwage w tym wypadkuu.. nie wiem np czy lepie jak so rowne kolka czy te z przodu weższe jak w przypadku wozka lira.. http://allegro.pl/wozek-zooper-twist-red-promocja-i1996766503.html http://allegro.pl/lira-3-2011-wozek-spacerowy-eurocart-gratisy-i1972001153.html http://allegro.pl/wozek-spacerowy-parasolka-magic-4-espiro-wys0zl24h-i1969846042.html http://allegro.pl/okazja-wyprzedaz-graco-mosiac-completo-i1983575376.html

Gość a ja mam tak,ze
Polecam spacerówke, parasolke chicco.Sama z takiej korzystam odkąd syn miał mniej więcej 10 miesięcy i jestm bardzo zadowolona.Kupowałam na allegro za około 500zł z przesyłką,nie wiem jakie sa normalnie ceny.Siostra ma coneco i jest NIEPORÓWNYWALNIE niewygodny.Chociażby w prowadzeniu.

Gość Nasturcja Mama
dziekuje popatrze sobie na allegro

Gość oo też jestem ciekawa
Super że założyłaś taki temat. Sama miałam taki założyć bo również chcę na wiosnę kupić spacerówkę moja córka w tej chwili ma ponad 4 miesiące. Mi na początku podobał się bertoni foxy czy jakoś tak widziałam właśnie taki w sklepie i jest strasznie mały Piszcze dziewczyny jakie wózki macie ale tak do 400 zł

Gość Nasturcja Mama
Beatka - jesli o mnie chodzi to ja spacerowke mam ale taką dużą na stelażu, z zestawu 3 w 1 a chcialabym jakiś lekki wózeczek na wiosnę bo już nie będzie nam potrzebny taki masywny :-) Ciekawa- ozumiem, ze poki co masz tylko gondolke ?

Gość Nasturcja Mama
siostra ma coneco, nie podoba mi sie wizualnie, ale dla dziecka wydaje mi sie ze jest wygodny natomiast nie wiem jak w prowadzeniu dla rodzica

ja również mam 3w1

Gość a ja mam tak,ze
Jak bedziecie wybierac wozek, to tylko nie x-lander.Owszem, mają ładną stylistykę,ale nie sa wgodne dla dziecka.Miałam jako pierwszą spacerowke ( zkolekcji 2010,wiec pewnie nieco inna niza ta, która pokazałas w linku).Ta jasna wkładka zsuwa sie razem z dzieckiem.Mała nigdy nie siedziała,zawsze byla w takiej dziwnej,póleżacej pozycji,aż mi jej było szkoda.Poza tym, jest taka jakby wkłądka nad główka.Jesli dziecko dorośnie juz do pewnego miesca, zwyczajnei haczy głową o nią.Poza tym jasny materiał jest ok latem,a chodzące dziecko w zabłocych bucikach, jedzące?wciąz coś trzeba prac.Unokajcie też tych materiałowych wkładek przy nóżkach-tez sie wciąż brudzą.Poza tym fayalne są te zwęzenia na dole.Uważam ze powinny byc tradycyjne, prostokątne-sa bardziwj wygodne dla malucha, łatwiej ułożyc pzykrycie itp.Mój wózek m a7 kg i lekko sie go prowadzi.

dziękujemy za inf a możesz nam podać link jaką masz dokładnie tą spacerówkę ?

Gość a ja mam tak,ze
To do mnie?jesli tak chicco enjoy

mi o ten wpadł w oko teraz ale czy warto się nad nim zastanawiać ? http://allegro.pl/ultralekki-slapi-2012-5-kolorow-i1992465294.html i mam takie pytanko czy są takie spacerówki co mają regulowane rączki ? :) bo jeszcze takiej nie widziałam A i czy lepsza jest spacerówka ta taka z tymi rogami do pchania ? czy taka rączka jak jest przy wózku w3w1

tak do ciebie :)

Gość no no no....
z podanych linkow wybralabym espiro magic, ylko koniecznie czterokolowy i z pelna raczka. Sama mam dwa wozki: peg perego pliko p3 z dwiema raczkami - fajny, ale kiedy pada to nawet parasolki nie moge sobie rozlozyc bo nie mam wtedy jak prowadzic wozka Drugi to teutonia fun z pelna raczka ktora ma zdecydowanie wiekszy komfort prowadzenia. Espiro magic tez mialam i jak dla mnie bardzo fajny tylko buda za mala i ialam starsza wersje bez regulowanego podnozka. Jesli chodzi o prowadzenie rewelacja ale nie nadaje sir dla wysokich osob.