Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwaiiiindnnnniankazkafe

jak wam mija dzień?

Polecane posty

Mnie dziś coś kiepsko :( Nie czuję się najlepiej - wszystko mnie boli - głowa najbardziej. Doszłam do wniosku, że ciężko jest wiecie. Ktoś też tak ma? Oprócz tego czekam na moje pieniądze i mam wszystko w nosie. A niby gdzie mam mieć? Z godnością WIELKIEJ KSIĘŻNEJ wiecie postanowiłam posiedzieć trochę w domu a pózniej i w sumie w czasie tego siedzenia w chałupie zastanowić się co to robić dalej. W SUMIE WIEM co chcę robić i nie widzę przeszkód. Znaczy wiecie - mogłabym robić wiele rzeczy, ale niestety stety ja muszę zarobić, a to co mam z rodziny to zarobię , a reszta? Wszystko niepewne. Jeszcze dziś i tyle. Nie wiem powiem wam co tu napisać? Ojca mam chorego na łeb, brygidki to wariatki - zrobiły z mojej matki jakiegoś POTWORA, a same są potworami. A ten KK też taki wiecie - nic nie mam do nich przekonania. Nie tylko do nich zresztą i tyle. I powiem wam - takie miało być moje zycie - 20 lat i koniec nauki. Wydać się i swoje coś. Może i z innej rodziny, ale wiecie ja miałam pieniądze po matce i miałam siedzieć w Anglii. A to co mam teraz to jest objaw choroby psychicznej mojego ojca i tego, że 35 lat nikt się nie pofatygował przemyśleć czemu się cała szkoła powiesiła i tyle. No i to wszystko. Wiecie - ostatnio dużo wszystkich wyzywałam, a czy miałam rację to mam czas teraz na przemyślenia tego i tyle. Pieniądze mam I OD MATKI I BABCI i mi nikt rady nie da. Babcia zawsze będzie coś znaczyć. Wiecie ona też ludzi powiesiła - wyrok dożywocia wydała. Miejcie sobie takie rzeczy na sumieniu. Ja 2 siostry powiesiłam. Co ja mogę dobrego zrobić w pracy teraz? Powiesić kogoś za stracony czas. Przecież ja już po tym wszystkim plus te prace za granicą fizyczne to już jak nie wiem - potwór jakiś najgorszy i tyle. Także czy ja źle kombinuję? A wydana to miałam być 20 lat i koniec głupot i jeszcze miałam pluć na Anglię, że cudowni są. I wiecie - no właśnie... czy bym coś dostała? Nie wiem. Może trochę? Nie wiem. Nie za bardzo to widzę też. Chociaż... kto wie? No ale mnie tak do szkoły skierowali, że jest co jest. Jest KARIERA i tyle. Na 2 książki matki i TO JEST, a reszta nie. Np. 30 lat pracy w ogrodnictwie nie, a kariera tak. I tyle :(

Wiecie co ja mam myśleć o całości? Nikt mnie tu nie chciał, a oddać też nie. No to oddawaj i tyle. Koniec i kropka - rozmysliłeś się i czus. Kariera. No dobrze - może być i tak. I nic nie mogę napisac wiecie - nawet w sieci. W innym języku bo rodzina pójdzie cała a mają i się smieją ze mnie, że tyle ze mnie. No ale po co mnie klamali wszyscy? Po co im to było? Co chcieli zyskać? i tyle. Nie wiem... wszyscy się mną posługiwali, rozkradali, zrobili sobie ze mnie dziwoląga i jakie problemy mają. No jakie? I tyle :( Niech se je rozwiązują jak je mają, nie? Moje problemy sama sobie rozwiązałam. Tu gdzie mieszkam na 100% się wyniosę do miasta i tyle. Z miasta jestem i koniec. Ja mam geny na miasto i koniec. Ale musi mi się coś udać i tyle. Powiem wam ja nawet sie tym przejąć nie umiem. Może gdybym byla młodsza albo miała dzieci. A tak? I tyle :(

Może i bełkot. W SUMIE nie umiałam się dogadać z matką to fakt. Z Boną bo ona na mnie była KRÓLOWĄ BONĄ. No weżcie przestańcie. Ale nawet byłaby to racja gdyby nie spieprzony rodowód. Bo czemu ja się nie poddałam? W ogóle do niej nie pasuję. No słusznie. Przez szkołe z literką R. Chciałam iść do ogrodniczej, do internatu też no tyle ile, ale do technikum, a ona mnie wysłała do liceum na siostry - żebym im mieszkania załatwiła i tyle. I cóz... to jeszcze miała mi to powiedzieć I NA PEWNO bym tam poszła. Na pewno. No i tak wszystko się popsuło. I przestałam rozumiec COKOLWIEK. Bo to ogrodnictwo to bym się może i powiesiła wiecie, ale po tym liceum z literką R to mogliście mi jedynie łeb już urwać bo po szkole z literką R i 2 siostrach, które zapomniały mi powiedziec, że są moimi siostrami to naprawdę - to już był koniec zabawy i tyle :(

Ja też was wszystkich kocham, a najbardziej wiecie siebie jak dostanę swoje pieniądze i mam za co jeść. I nie muszę pracować na Zachodzie w pracy fizycznej. Tyle były warte moje studia. A po co na nie poszłam jak miałam TAKIE nazwiska to nie wiem. I wiecie ja jestem całe życie chyba w tej Polsce Z KULTU dla nazwiska i tyle. I chyba dlatego tak to jest, żeby Anglia miała rację, że nic nie ma sensu oprócz WIELKIEGO nazwiska, a po co ono czasem? NIe wiem i tyle :( Największe jakie tam mają to WINDSOR - tak mi sie wydaje. No to takie nazwisko mnie Anglii nie pozbawiło. Nie to, żebym tęskniła za nimi , ale trochę prawdy wiecie i NORMALNOŚCI. Nie wiem :( Nie było ich na to stać I porządku też. Mieli sobie ustalić jakieś przepisy wiecie to bym tak nie skończyła i tyle - względem tej rodziny królewskiej ich calej - jak oni to zarabiają, trochę kontroli. Czyja to sprawa? Może i premiera? Ja tam nie jestem ich premierem. Wiem tylko, że większego bezsensu na świecie nie ma i tyle :( I koniec :(

A wiecie dziś ZNOWU mi sie śniło, że mnie dusił diabeł. Ale tak dziwnie. Tak strasznie. Mam ograne tak grzebanie w walizkach - a czego sie spodziewałam? Żeby nic nie bylo na tego brata. No to jedynie wypalił mnie petem - to miałam palić i koniec. Ja tam miałam NIE JEŹDZIĆ , ja miałam wiedzieć, że mam matkę z Anglii i się powiesiła i ŻE UCZYŁA W SZKOLE w Londynie. Tyle miałam wiedziec. I bym siedziała w szkole dalej, ale powiem wam wszystko źle - uczelnia by mnie załatwiła. A obraziłam się na nich za pass USA i tyle. I wiecie brygidki wielki pogrzeb jej zrobiły, za wszystko chciały a to było żeby nie było, że cokolwiek przez nie. I tak one sobie porobiły passy USA, a mnie do dziś nic nie pasuje. I ja im się NIGDY NIE PODDAM i nie muszę bo one miały 1 książkę przysłac jak chciały, ale z sensem. A one sobie te paszporty ogrywały, książki - Arabkę ze mnie zrobiły, i co dalej? No żadnej książki z sensem żeby MOGŁY dla mnie być. No co ja mam napisać? No to praca stała, żeby pasowała? No co ja z nich mam? Wiecie co MĘTLIK W GŁOWIE i tyle :(

Masażysta - całkiem nieżle żyjesz. Wiecie ja bym nawet i poszła do sklepu pracować w 2000 roku, ale 1 rzecz musiałabym wiedzieć o matce i dziadkach. A tak to nie. Albo bym wyjechała, ale to musiałabym NORMALNIE skonczyć studia i zaś nie bo KK wymyslić że takie 3 koleżanki zabiłam w liceum. I tak jak teraz o taką córke księdza (ja wnuczka księdza) to wtedy też, na I roku całe studia mi zniszczyli i przez to ja się uczyć poszłam bez sensu zamiast wyjechać. Wy tego nie rozumiecie. Poza tym o tej rodzinie też nic nie wiedziałam, do USA mi nie dali wyjechać - okradli z paszportu - wiecie wyssali ze mnie pass USA, no nie... całe życie do kitu i tyle. NO i pewnie każdy uważa, że mnie ograją i rozkradną i mogę się powiesić jak wiele innych osób, ale nie dadzą mi rady bo mam zmieniony rodowód. Na Zachodzie mam ich, a tu w Polsce mam wschodni - to jest wschód i tyle. I koniec.

Wiecie ja z wami przegralam bo miałam przez ojca tutaj ograny rodowód na KARIERĘ jego - ja tego nie rozumiałam, drugi zrobił to samo. I teraz wiecie KIEDY TEN PASZPORT USA? 10 lat miałam dostać i tyle. I to by jeszcze coś się dało wykombinowac z rodziną, a ja 15 lat i mnie rodzina tu ojca rozkradła. Bo Polska TERAZ to 1 pass USA, no kiedyś Niemcami będziecie, ale teraz 1 pass wszedzie - nie masz passa, człowiekiem nie jesteś. I tak mnie brygidki też potraktowały niemieckie. Nikt uwagi nie zwrócił i może wiecie przez to się dalej zrobiło co zrobiło. One sie nie zmienią bo one tej zjawy matki do dziś nie ograły. Nie ograły. Bo nie i już. I tyle. Bo gdyby ograły to bym się musiała poddawać, a tak? A skąd wiem na 100% że mam rodowód? Bo mnie diabeł porwał i mnie tak pociorał że omal w świrach nie skończyłam W ISTOCIE juz tam byłam i tyle w sumie całości opowieści. Z powodu rodowodu i tyle :(

Powiem wam ten paszport niemiecki też mógł byc, ale w 4 klasie liceum - wyjazd na zarobek na wakacje. Choć bez sensu. To wszystko było już żle. A czemu nie amerykański paszport? I tyle :( Za dużo chce. No to pieniądze i nie będę się kłocić kiedy paszport się przysyła. Dostanę pieniądze wiecie matki to mi paszport będzie potrzebny. NAJBARDZIEJ. Bo w sumie od kasy mieli zacząć i na tym skończyć choć ta historia mojej matki też daje do myślenia. Wniosek o paszport USA złożyła i nic :( Nic z tego :(

Tylko paszport niemiecki przy rodowodzie musicie mieć dobry rodowód, a tak by mnie nie chcieli - przez to tak pózno - bo zły rodowod. Ze zwierzętami to w zasadzie jak praca stała? I tyle :( Od zwierząt się nie daje bo nie ma pracy stałej i tyle :(

Powiem wam gdy miałam 22 lata - 22-23 to przez literkę R powiesiło się 20 uczniów BYŁYCh liceum, gdzie sie uczyłam. Ja sie z nimi miałam powiesić. Przez ten mój paszport. A przez tę szkołę go nie dostałam bo gdzie indziej to pół na pół wiecie, a tak? Niemiecki. Ale to wszystko przez to, że do szkoły żle poszłam NA PRACĘ STAŁA bo tak mi ograli rodowod i sie nie dam nikomu. To se go miałam zmienić. Ja tego nie rozumiałam. Ta pierwsza część mogła być, a drugiej nie rozumiałam. I tak bym nie wpadła jak zmienić bo matka i babcia miały imiona poprzekrecane wiecie. A tylko taki mi pasował żebym je miała jak dziś i tyle. Ale bezsens. Przez to dziadków nie miałam. Wszystko przez Bonę. I jeszcze siostry - PO CO? I tyle :(

Gość prawdziwaiiiiggggndiankazkafe
Szkoda, że niczego nie dopisaliście. Ja chciałabym BYĆ MOŻE coś tu napisać, ale co w zasadzie? No co? Nie mam koncepcji. Kiedy pisałam tu wcześniej nie miałam pojęcia , że moja matka to BYŁA ZAKONNICA wiecie , która poszła w sumie do tego zakonu, żeby się wyspowiadać i cóż? Do śmierci samobójczej bez spowiedzi. No nie wiedziałam tego. Może przez to tak wszyscy się jakoś nie wiem ... zaciekawili tą spowiedzią. I tyle. No cóz jeszcze mogę napisać. Może jeśli tu coś będę pisać to wiecie - jakieś mądrości, żebyście byli trochę mądrzejsi na tej kafe bo ja nie miałam szans w pracy za granicą i nawet nie chcę tam wracać bo nie miałam szans i tyle. W Polsce też. Jakieś zajęcia sobie NA PEWNO znajdę no i długoterminowo coś co mi się opłaci. Na razie tyle i koniec. Co więcej można rzec, prawda? Nie wiem gdzie jest mądrość tego świata, ale UWIERZCIE mi - jeszcze takie coś co miałam rok temu i się idę powiesić. PRZYSIĘGAM :( I tak nikt mnie tam nie chciał na tym Zachodzie. To prawda, ale wiecie - to wszystko stało się przez 1 Polkę i tyle zła i ona może być. Ona w ogóle rodziny nie ma, niczego. BO DOBRZE PRACUJE. Wiecie - to nie jest takie proste. Tak się odcinam od Zachodu. Niestety trzeba UMIEĆ upokorzyć się w życiu przed Bogiem i przejrzeć na oczy i zawsze trzeba umieć się opamiętać i nie brnąć w bezsens wiecie na oślep. Moją matkę W SUMIE wykończyły passy USA brygidek i tyle. Ja mam 1 pass odebrany i wiem jak to działa. Bo ona nie umiała wyjechać - co ona tam robiła. Plus mieszkanie wiecie - ludzie tego nie rozumieją. I mieli się ulitować nade mną wiecie, że nie mam tego paszportu przez rodzinę i dać mnie na ten amazon - choć też mnie tam nikt nie chciał. No to co mi zawracali dupę i WYROK ŚMIERCI. Wiecie co to jest? Na szczęście pieniądze mojej matki są z Afryki, wracała jako zombi kilka razy, mnie się śniła - od niej też coś mam bo tak NIE CHCIAŁABYM ANI GROSZA. Uwierzcie mi. ANI GROSZA. Ale z Afryki należy mi się całość i tyle. JEDYNY POWÓD. Bo tak są cenne brygidki , że nawet mi ręki nikt nie poda za zachowanie na amazon. I tyle. Ale to jest firma, która jest jednym skandalem i wiecie - no niestety ja jestem po stronie Indian i zawsze będę patrząc na całość Europy i Europę 2012 też. Jaka przyszłość? Przecież to wszystko nie ma NAJMNIEJSZEGO sensu. I tyle :(