Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjaaa1990.....

Uszkodzony dozownik na tabletkę w zmywarce-wyjście alternatywne???

Polecane posty

Gość Alicjaaa1990.....

Dziewczyny pomocy... Zepsuł mi się zasobnik od tabletki na zmywarkę i nie trzyma tabletki. Nie wiem czy tabletkę można położyć luzem do koszyczka na sztućce? Naprawa wynosi ok. 400 zł trochę mnie nie stać ani na naprawę ani na nową zmywarkę. Czy któraś miała podobny problem??? Jak go rozwiązałyście??

Gość babcia Mariolki
rączek użyj to proste

możesz położyć, ale najlepiej na górnej półce- nad dyszami. ja tak czasem robię, bo zdarza się, że kostka wypada za późno i wtedy się w całości nie rozpuszcza i zostaje na naczyniach.

Ja nigdy nie wkładam do dozownika, tylko po prostu wrzucam luzem. Zawsze jest ok.

Gość basia mądrasia
możesz położyć na drzwiczki i je zamknąć, wystarczy!!!

11 lat ? To po co ja trzymasz w takim razie ? Ja zawsze wymieniam cala kuchnie co rok bo normalnie mi sie nudzi taki sam wystroj a sprzetu to by nie mogla tyle trzymac. Sa nowe technologie, bardziej zaawansowane. Po co gromadzic starocie ? chyba nie cierpisz na ta chorobe zbieractwo ? Ogladam na satelicie o takich ludziach w usa i strasznie im wspolczuje, no nie wiedzialam ze to juz doszlo do polski, ale jak tak to wspolczuje, trzymaj sie

Gość fachofiec
w starą pończochę wsadz tablete i przyczep to do górnego kosza ;-)